Menü
MIUITR Forum
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
SeCoCan1 'in en son etkinliği
SeCoCan1
HyperOS3
HyperOSPro V.3.1
konusundaki
haqanguven mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi
@SeCoCan1, boşver. ben ayarlıyorum bilgilendircem
21 Nisan 2026
SeCoCan1
,
HyperOS3
HyperOSPro V.3.1
başlıklı konuya cevap yazdı
@haqanguven, hocam bilmediğimden soruyorum da server kaydı yapılınca ne değişiyor acaba o kısmı anlamadım sadece fabrika çıkışındaki...
21 Nisan 2026
SeCoCan1
,
HyperOS3
HyperOSPro V.3.1
@haqanguven,yok hocam helali hoş olsun o emeğiniz sizin ben sadece kullanmam demek istedim iki tarafa da zahmet olacak böyle
21 Nisan 2026
SeCoCan1
,
HyperOS3
HyperOSPro V.3.1
@haqanguven,kayıt ettirmeyi düşünmüyorum hocam 3-4 bin veremem şuan Ekim ayına kadar süresi var daha satarım o zamana kadar da...
21 Nisan 2026
SeCoCan1
,
HyperOS3
HyperOSPro V.3.1
Hocam böyle bi durum için eu rom ile devam ederim sürekli sıkıntı olacak gibi görünüyor bu rom da neyse sağlık olsun akşam eu roma...
21 Nisan 2026
SeCoCan1
,
HyperOS3
HyperOSPro V.3.1
@haqanguven,anlamadım hocam sorun tam olarak neyden kaynaklanıyor server kaydı ile mi alakalı
21 Nisan 2026
SeCoCan1
,
HyperOS3
HyperOSPro V.3.1
@haqanguven, sıkıntıya girmeyin hocam yedekte cihazım var ne zaman müsait olursanız
21 Nisan 2026
SeCoCan1
,
HyperOS3
HyperOSPro V.3.1
@haqanguven,yok hocam herhangi bir işlem görmedi orjinalinde sadece bootloader açtım o kadar kayıt yaptırmadım daha
21 Nisan 2026
Ana sayfa
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt