seckin2323 kullanıcısının son içeriği

1. seckin2323

Sohbet hyper extreme project rom

poco x6 pro/redmi k70e cihaz için hyper extreme prozect romları nerden bulabşlirm. internetten araştırdım ama pek birşey bulamadım. telegram kanalı veya intrnet sitesi varsa paylaşır mısısnız
  2. seckin2323

Çözüldü TWRP modunda telefondaki dosyaları TWRP görmüyor

ama format data ile telefon sıfırlanıyor ve tekrar kurulum ekranı geliyor diye biliyorum
  3. seckin2323

Sohbet HYPEROS PRO da volte çalışıyor mu?

teşekkür ederim hocam çok sağolun
  4. seckin2323

Sohbet HYPEROS PRO da volte çalışıyor mu?

Mİ6 telefonum için hyperos pro om kurmayı düşünüyorum. Çalıştığım yerde volte olmazsa telefon şebeke konusunda sorun oluşturuyor. forumda mi6 için hyperos pro kullananlar varsa acaba volte nin çalışıp çalışmadığını bildirebilirler mi? ayrıca @haqanguven hocam siz yaptınız romu. volte çalışıyor...
  5. seckin2323

Çözüldü TWRP modunda telefondaki dosyaları TWRP görmüyor

Mİ6 telefonuma crdroid rom kurdum. daha sonra telefona twrp yükledim. magisk yüklemek için twrp girdiğimde twrp telefonun hafızasını sıfır görüyor. telefondaki şifreleri kaldırdım tekrar girdim ama yine aynı hata. hata ayıklama açık olmasına rağmen yine yok. format data yapmadan sorunu nasıl...
  6. seckin2323

Sohbet Volte açılır mı ?

YARIN BELLİ OLUR ARTIK. ÇÜNKÜ ÇALIŞTIĞIM YERDE VOLTE OLMADAIĞI İÇİN BANA ULAŞIM VE BENİM BİRİNİ ÇAĞRI ÜZERİNDEN ARAMAM ÇOK ZORDU İNŞALLAH VOLTE ETKİN OLMUŞTURDA ÇALIŞTIĞIM YERDE BU SORUN ORTADAN KALKAR
  7. seckin2323

Sohbet Volte açılır mı ?

EŞİMİN TELEFONUNDAN TÜRK TELEKOM UYGULAMSINA GİRİP VOLTE WOWİFİ ETKİNLEŞTİRDİM. HATTA BİR ARAMA DA GERÇEKLEŞTİRDİM HATTIMI ÇIKARMADAN. GÖRÜŞME ESNASINA HD SİMGESİ VARDI. HATTI KENDİ TELEFONUMA TAKTIM UYGULAMAYA GİRDİM VOLTE WOWİFİ AKTİF GÖRÜNÜYOR AMA GÖRÜŞMA YAPARKEN HD SİMGESİ VE VOLTE İŞARET...
  8. seckin2323

Sohbet aosp rom için modül önerisi

telelfonuma crdroid rom kurdum. romdan gayet memnunum. ama telefonu daha stabil ve hızlı yapcak, telefonun havasını değiştircek mödüller varsa paylaşır mısınız
  9. seckin2323

Sohbet Volte açılır mı ?

deniyorum birazdan. inşallah olur. kendi telefonumdan türk telekom uygulamasını silmeme gerek var mı
  10. seckin2323

Sohbet Volte açılır mı ?

şimdi hocam eşimde poco x6 pro var. onunda hattı türk telekom. onda volte açık. şimdi tam olarak şunu mu yapacağım: kendi hattımı eşimin telefonuna takacağım. eşimin telefonundan türk telekom uygulamasından çıkıp kendi profilim ile giriş yapacağım. giriş yaptıktan sonra uygulama üzerinden volte...
  11. seckin2323

Sohbet Volte açılır mı ?

valla lanet türk telekom desteklemiyor cihazların hiç birini
  12. seckin2323

Çözüldü önceki rom a ait açılış ekranı duruyor

teşekkür ederim bilgi için
  13. seckin2323

Sohbet Volte açılır mı ?

hocam var mı br öneriniz çözüm için
  14. seckin2323

Çözüldü önceki rom a ait açılış ekranı duruyor

rom eksik veya hatalı yüklenmiş olabilir mi