Safaks kullanıcısının son içeriği

1. S

Sohbet Whatsapp kişiler sorunu

Miroom un son hali bence gayet stabil, eu beta ondan daha mı iyi ? Ben halen whatsap kişi sorunu nu izinlerden kaynakli olduğunu düşünüyorum. Belki de kullandiginiz romun izin sistemi doğru çalışmiyor dur.
  2. S

Çözüldü Mi 6 whatsaap sorunu

Benimde başıma geldi malesef bütün gruplardan çıkmıs bulundu. Ama eski sohbetleri bı alt versiyonunu kurarak sağlamıştım. Eğer senin için çok önemliyse, eski versiyonları tek tek deneyerek belki çözüme ulaşırsın. Bu gibi resmi olmayan programlar malesef WhatsApp'ın kendi yedekleme serverini...
  3. S

İnceleme MI 6 MIUITR Rom

An itibari ile miroom romuna geri döndüm. Malesef ki miroom çok daha akıcı ve stabil. Sanırım artık mi6 telefonumuz eskimeye basladi, yeni romlarda fazla randıman vermiyor. Mecburen mi6 için rom maceramız son buluyor :)
  4. S

Gcam Desteklenen Tüm Xiaomi Cihazları için Google Kamera . Şimdi İndir ( 2021 Stabil ve Yeni Sürümler )

Mi6 linkinde malesef 1500 tane reklam izledikten sonra, indirme linkinde dosya bulunamıyor. Hayatımda ilk defa bu kadar reklam izlemeli upload servisi gördüm. 3 kere denedim bu süreci malesef sonuçta link kırık..
  5. S

Çözüldü Mi 6 whatsaap sorunu

Gbwhatsapda bu tür sorunlari bende çok yaşadım, yowhatsap versiyonunu kullanıyorum, ondan daha stabil.
  6. S

İnceleme MI 6 MIUITR Rom

Flash derken hocam, ekrani beyaz parlak isik veriyordu. Bunda yok sanirim, isin garibi gcam de bu ozellik vardi, ayni versiyonu yukledim , bu romda yapmiyor. Romla alakasiz gibi geldi ama cozemedim. Karistirmaya devam..
  7. S

İnceleme MI 6 MIUITR Rom

On kameranin flashinda problem yasayan varmi ? Ekran beyazlayip isik yapardi, bu romda yapmiyor. Gcam de de yapmiyor. Birde reklam onleyici tavsiyeniz varmi ?
  8. S

İnceleme MI 6 MIUITR Rom

O O halde yedek almaya başlayalım, 2 senedir rom olaylarından bi haberdim. Tekrar dönelim o halde.
  9. S

İnceleme MI 6 MIUITR Rom

Mi room ile kullanan varmı ? İkisi arasında geçmeye değer fark varmı ? Belki 2 senedir miroom kullanıyorum, bu forumu ve bı romu yeni keşfettim, mi12. 5 versiyon olması ilgimi çekti. Tlfnu yedekleyip herşeyi silip vs bu roma geçmeye değermi ? Deneyen üstadlar var ise yorumları alabilirmiyim ?