RiDvaN kullanıcısının son içeriği

1. R

HyperOS1 HyperOSPro Mi 6 Ana Konu

Hocam indirme linki başka bir konuya götürüyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. R

HyperOS1 HyperOSPro Mi 6 Ana Konu

@haqanguven Hocam 2.0 ne zaman gelir 2311DRK48C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. R

HyperOS2 HyperOSPro OS2.2

@haqanguven hocam mi6 desteği gelecek mi 2311DRK48C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. R

Çözüldü CRDroid Rom Google play hizmetleri sürekli durduruldu hatası alıyorum

Mi6 telefonumda crdroid rom yüklü. 10.9 güncellemesi indirdim ve otomatik olarak kurdum. Ama telefon açılınca Google play hizmetleri sürekli duruyor hatası almaya başladım. Ve Google uygulamalarına giremedim. Gapps paketini de mi yüklemem lazım. Sorunu nasıl çözülebilirim MI 6 cihazımdan...
  5. R

HyperOS2 HyperOSPro OS2.2

Mi6 sagit ne zaman gelir hocam 2311DRK48C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. R

HyperOS2 HyperOS V.OS2.X.X.X Çin Kararlı

Ona nasıl katılacağm 2311DRK48C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. R

Redmi k70e de 2.0.2 deyim. Ama daha gelmemiş görünüyor. Telefondaki veriler silinmeden 2.0.3 e nasıl güncelleme yapabilirim 2311DRK48C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. R

Bu romları kullanırken ota üzerinden güncelleme mümkün mü 2311DRK48C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. R

Çözüldü Arayüzü, durum çubuğunu ONE Uİ yapmak

Xiaomi telefonların arayüzünü, durum çubuğunu, vb. Ayarlarını ONE Uİ gibi yapabilir miyiz. Bunun için modül vs. Var mı 2311DRK48C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. R

Çözüldü Hyperos- 2.0 da hyperceiller kullanımı

Hyperos 2.0 ile ana ekran düzeni normal ve yoğun olarak 2 seçenek yapılmış. Önceders ızgara seçeneği vardı ve hyperceiller ile ızgara seçeneği arttırabiliyorduk. Şimdi hyperceiller ile ızgara seçimini arttırdım ama ana ekran ayarlarına gidemedim. Yoğun düzen de bana yatay klasör seçeneğini...
  11. R

K70e için olan recovery romu yüklemek istiyorum. Temiz kurulum için nasıl bir yol izlemem lazım 2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. R

Sohbet Hyperos 2.0 recovery rom yükleme

K70e ait rom yüklemek istiyorum hocam. 2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. R

K70e buna ait romu yüklemek istiyorum. Nasıl yükleme yapabilirim. Şu anda elite rom var telefonda 2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. R

@haqanguven hocam poco X6 pro telefonum var. Elite rom yüklü. 2.0 romları temiz kurulum yaparak nasıl yükleyebilirim 2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. R

Sohbet Hyperos 2.0 recovery rom yükleme

Poco X6 pro için hyperos 2.0.2 Çin rom yayınlamış recovery versiyonu. Şu an telefonda elite rom yüklü. Çin romu temiz kurulum yaparak yüklemek için nasıl bir yol izlemem lazım 2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi