Mi6 telefonumda crdroid rom yüklü. 10.9 güncellemesi indirdim ve otomatik olarak kurdum. Ama telefon açılınca Google play hizmetleri sürekli duruyor hatası almaya başladım. Ve Google uygulamalarına giremedim. Gapps paketini de mi yüklemem lazım. Sorunu nasıl çözülebilirim
MI 6 cihazımdan...
Redmi k70e de 2.0.2 deyim. Ama daha gelmemiş görünüyor. Telefondaki veriler silinmeden 2.0.3 e nasıl güncelleme yapabilirim
2311DRK48C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xiaomi telefonların arayüzünü, durum çubuğunu, vb. Ayarlarını ONE Uİ gibi yapabilir miyiz. Bunun için modül vs. Var mı
2311DRK48C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hyperos 2.0 ile ana ekran düzeni normal ve yoğun olarak 2 seçenek yapılmış. Önceders ızgara seçeneği vardı ve hyperceiller ile ızgara seçeneği arttırabiliyorduk. Şimdi hyperceiller ile ızgara seçimini arttırdım ama ana ekran ayarlarına gidemedim. Yoğun düzen de bana yatay klasör seçeneğini...
K70e buna ait romu yüklemek istiyorum. Nasıl yükleme yapabilirim. Şu anda elite rom var telefonda
2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@haqanguven hocam poco X6 pro telefonum var. Elite rom yüklü. 2.0 romları temiz kurulum yaparak nasıl yükleyebilirim
Poco X6 pro için hyperos 2.0.2 Çin rom yayınlamış recovery versiyonu. Şu an telefonda elite rom yüklü. Çin romu temiz kurulum yaparak yüklemek için nasıl bir yol izlemem lazım