rahatkafasii kullanıcısının son içeriği

1. R

Çözüldü mi 6 miui tr son sürüm telefon açılmıyor

sıfırdan kurulum yaptım, konu kapatılabilir teşekkürler MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. R

hocam yanlış anlaşılma olmuş, son sürüm çıktığı gün güncelledim bu sorunu yaşayınca sıfırdan kurdum. 2-3 haftadır sorunsuz kullanıyorum bugün tekrar aynı şey oldu.
  3. R

hocam magiskda modül kullanmıyorum, son sürüm çıktığında bu sorunu yaşayınca sıfırdan kurdum. yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum sorun yaşamamıştım. kurduğum temadan kaynaklı olabilir mi?
  4. R

2 gün önce telegramda paylaşılan bir temayı kurmuştum, ondan olabilir mi? beğenmeyip orijinal temaya geri dönmüştüm
  5. R

son güncellemeyi geçen ay ilk çıktığı zaman kurmuştum, telefonu yeniden başlattıktan sonra cihaz açılmadı bu olaydan sonra son sürümü sıfırdan bir daha kurdum ve 2-3 hafta sonra aynı şey başıma geldi miuitr yazısı geliyor, açılmadan önceki parlaklık düşme olayı oluyor ama ne kadar beklersem...
  6. R

MIUI12.5 MIUITR MI 6 Ana Konu

bende ilk bağlantıda sorun olmadı daha sonra bağlandığımda ses gelmedi, telefonu yeniden başlatınca düzeldi. genelde yeniden başlatmak çözüm oluyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. R

eski sürümünü bulup indirebilirsiniz(nerede var bilmiyorum) veya farklı bir launcher kurup onu kullanabilirsiniz. eski alışkanlık ben nova launcher kullanıyorum MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. R

launcher beta sürümünde olduğu için kaynaklanıyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. R

yok o kadar sürmez, yükleme talimatlarına bakarak yükleyin sorun çıkmaz MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. R

bende de aynı oldu bekleyin açılıyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. R

bekleyin açılıyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. R

android sistem webview isimli uygulamanın güncellemelerini kaldırın MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. R

elinize sağlık
  14. R

Rehber [DRİVER] Adreno 5xx GPU Serisi OpenGL & Vulkan Driver Güncelleme

yeni sürümler yok mu? güncelleyebilir misiniz hocam konuyu MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi