myeniyol34 kullanıcısının son içeriği

1. M

Çözüldü kernel

sordum ve cevap o kernel çok eski destek yok
  2. M

Çözüldü kernel

soruyorum hemen
  3. M

Çözüldü kernel

Cihazımda mıuı olarak calışan düzgün tek bir rom var bundada kernelde sorun var bir kernel var ancak arka kamera açılmıyor kernelden anlayan varsa bana yardımcı olabilirmi şimdiden tşk ederim. :) Cihaz redmi 9t rom 12.0.18 china stabil tabanlı isim vermek ne kdr doğru bilmiyorum mıuımıx...
  4. M

Sohbet Hangi miui rom tavsiye edersiniz?

MIUITR Official
  5. M

Link atayım
  6. M

Güncelleme ile ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. https://forum.miuitr.info/konu/miuitr-guncelleme-bilgisi.1321/
  7. M

Gurup halen var ve çok güzel bir güncelleme şıklığı var haftalık olarak ama bu ara biraz geç gelecek hakan hoca evleniyor ve bal ayı derken Eylül sonu gibi devam edecek güncellemeler (benim bildiğim bu) özelleştirme konusunda çok çok iyi güzel yeterli olması gereken seviyede ben öyle kolay kolay...
  8. M

Almanı kesinlikle tavsiye ederim cn tabanlı harika bir rom eu gibi bug vs yok fiyatı gayet makul kesinlikle dusunmeden al gözün kapalı al ben aldım 4 5 aydır kullanıyorum harika rom
  9. M

Çözüldü Uygulamaya dil ekleme

Çok teşekkür ederim
  10. M

Çözüldü Uygulamaya dil ekleme

Bende PC olmadığı için uygulamaya dil ekleyemiyorum ekleyebilmek varsa bana yardım edebilirimi miui ayarlar uygulamasına tr dil eklemem lazım kendimce bir rom çalışması yapıyorum yardım ederseniz dil eklemesi için çok sevinirim
  11. M

Çözüldü Miui güneş ışığı modu

Benim gm8 vardı onda stock romda dahi vardı o özellik ama rn8 için olan hiçbir aosp romda yok bugün octavi os kurucam büyük ihtimalle şuan miuitr a10 m12 deyim akşam belli olacak herşey çocuk resim atmış gurruba 19 saat bekleme 5 saat ekran 44 şarjı vardı
  12. M

Çözüldü Miui güneş ışığı modu

Herkese selamlar iyi geceler iyi forumlar miui güneş ışığı modunu nasıl aoso bir romda kullanirim kurmak istediğim rom octavi os cihazım redmi nnote 8 (ginkgo) yardımcı olursanız sevinirim tşk ederim.
  13. M

Sohbet Rom Tavsiye (Önemli)

Hocam MIUI aşığı değilsen aosp tavsiye ederim pil olsun performans olsun herşeyin en üst olduğu nokta çok güzel oluyor aosp romlar ama özelleştirme olmuyor boş stock android oluyor
  14. M

Sohbet Rom Tavsiyeniz Nedir?

Kullandım güzel rom deneyeceğim yakın zamanda onuda
  15. M

Sohbet Rom Tavsiyeniz Nedir?

Redmi note 8 cihazımda aosp kullanmak istiyorum özelleştirme olsun arayüz güzel olsun Google mesaj ve arama olmazsa sevinirim performans ve pil dengeli olursa iyi olur birde MIUI daki Güneş ışığı modu gibi bir özellik olursa çok iyi olur tavsiyeniz nedir.
Üst Alt