hocam dün yine temiz kurulumla son sürüme geçtim sabahında aynı sorun tekrardan başıma geldi endonezya roma döndüm bu sorunu tek yaşayan benmiyim bilemedim
@haqanguven hocam merhaba mi10t pro kullanıyorum. Güncel sürümün 2 versiyon öncesi kuruluydu cihazımda. 1 1.5 ay kullanım sonrasında cihaz aniden kendini yeniden başlattı ardından açılmadı. sürekli açılmaya çalışırken yeniden başlatıp duruyor. bu daha önceki sürümlerindede başıma geldi. bu konu...
@haqanguven hocam telefonu bilgisayara bağlayıp dosya transferi yapmak istediğimizde bilgisayar telefonu görmüyor bir çözüm öneriniz varmı? cihaz mi10t pro
@haqanguven Hocam uğraşlarınız için başta teşekkür etmek isterim. Son yayınladığınız sürümü kullanmaktayım fakat ekranda kaydırarak geri gelme, anasayfaya dönme özelliğini nasıl kapatacağımı bulamadım bir yolu varmıdır? (sadece fiziksel butonları kullanmak istiyorum)
bende birşey eklemek istiyorum son çıkan yani quartz 5 sürümünü kullanırken yaşadığım bir sorun. miui da şarjda pubg oynasanız cihaz taş çatlasa 47-50 derece arasına çıkıyor. bu romda öyle değil sıcaklık kontrolü yok şarjda oynarsanız cihaz 60-70 dereceleri görüyor cayır cayır yanıyor cihaz...
Game boosterda Çin sosyal medyaları yerine WhatsApp ve facebook isteyenler hakan hocam güncelleme yayınlayana kadar Mi Security 4.6.2 (arm64-v8a + arm) (Android 6.0+) APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror bunu kurup sorunu halledebilirler.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
@haqanguven Hocam güncellenen game turboda WhatsApp ve facebook kısayolu kaldırılmış çinin sosyal medya uygulamarı wechat felan konulmuş. Haberiniz olsun bir sonraki sürümde düzeltirsiniz[emoji23]
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Hocam mi6 güncellemede sıkıntı yaratıyor. Durduruldu hataları alıyorum sistem uygulamaları ana sayfada com.miui.calculator Felan gibi yazıyor üstüne tıklıyorım açılmıyor. 20.8.13 romunu yeniden paylaşırmısınız. Bu arada emeğine yüreğine sağlık.