makaron kullanıcısının son içeriği

1. makaron

MIUI12.5 MIUITR 21.10.20

Cevap için teşekkürler. Tek başına bildirimi engellemenin bir yolu yok mudur acaba? Temiz kurulum için yedekleme biraz uğraştırıcı da :P
  2. makaron

MIUI12.5 MIUITR 21.10.20

Selamlar, Uygulama kasası sürekli duruyor. ve Her zaman açık sürekli duruyor. hataları almaktayım. Ne yapabilirim? Cihaz Redmi 5 Plus Düzeltme: Uygulama kasası'nı ayarlardan kapattım. Kapatmamla birlikte hatayı aştım. Fakat "Her zaman açık sürekli olarak duruyor" hatası devam etmekte...
  3. makaron

MIUI12.5 MIUITR 21.2.24/25

Onaylama başarısız şeklinde bir hata aldim
  4. makaron

Play Store'da Netflix görünmüyor. Ayarlara girdiğimde Play Protect Sertifikasının olmadığını farkettim. Bu durumu nasıl çözebilirim? ROM yüklemeden önce olmayan bir sorundu benim cihazımda açıkçası. Cevap verirseniz çok sevinirim
  5. makaron

Redmi 5 Plus için bir önceki sürümde bulunan "Bluetooth açınca Wifi hızının düşmesi" (sinyal çakışması) sorunum devam etmekte. Wifi ile birlikte bluetooth kullanamıyorum maalesef ikisi de aksıyor. Aynı zamanda cihaza netflix vb. uygulamalar yüklenmiyor sertifika sorunları nedeniyle Play...
  6. makaron

Duyuru MIUITR Herkese Kapalı Sürüm Çalışmaları

redmi 5 plusta miui11 le baslayan tum cihazlardaki dokunmatik sorunu, miuitr 12 ile de devam ediyor. son sürümünüzde ayni sorunu hala yaşıyorum. umarım gelecek guncellemelerde çözülür. bluetooth ve wifi çakışma sorunu da çözülürse cok tatli olur. iyi calismalar:)
  7. makaron

Çözüldü MIUITR yükleme sonrası root olayı

Magiski twrp ile mi yüklemeliyim?
  8. makaron

Çözüldü MIUITR yükleme sonrası root olayı

Anladığım kadarıyla telefonumuzda şuanda root yetkisi bulunuyor fakat root kullanımı için ekstra Magisk Manager mi yüklememiz gerekiyor? Bazı uygulamalara özellikle root yetkisi vermek istemiyorum mesela bunu yönetmek için yüklemeli miyiz? Öneriniz nedir bu konuda acaba?
  9. makaron

MIUI12 MIUITR 20.11.19

Bu arada daha önce bahsettiğim ve yardımcı olduğunuz wifi yavaşlama sorunun çözdüm. @haqanguven . Sorunu yalnızca 2.4ghz modunda yaşadığımı da belirteyim. Modemin 5ghz modunda hiçbir sıkıntı yok. BLUETOOTH açıldığı anda wi-fi 2.4ghz bant genişliği modunda hızım 1 megabitlere kadar düşüyor ve...
  10. makaron

MIUI12 MIUITR 20.11.19

Eski sürümlerin linkleri kaldırılmış hocam :rolleyes:
  11. makaron

MIUI12 MIUITR 20.11.19

wi-fi üzerinden yavaşlama problemi yaşadığımdan dolayı romu baştan sıfırdan kurdum. ilk uygulamaları yüklerken sorun olmamasına rağmen bir süre sonra hiçbir ayara dokunmamama rağmen sorun tekrarladı. Tek çözümü ise telefonu ultra güç tasarrufu moduna alıp geri çıkartmak bilginiz olsun.
  12. makaron

Çözüldü wi-fi sınırlandırıldı hızlandıramıyorum YARDIM

Teşekkürler @haqanguven
  13. makaron

@haqanguven Hicbir sey kurmadim. Sorun tekrarladı ve şu şekilde çözüm sağladım: Telefonu ultra guc tasarrufu moduna alıp tekrar normale cevirdigimde sorun çözüldü. Sabah uyandığımda tekrar karşılaştım ve ayni sekilde çözüm sagladim.
  14. makaron

Redmi 5 plus cihazimda miuitr son sürüm kullanıyorum ayarlari kurcalarken bir sekilde internetimi sınırladigimi düşünüyorum. wifi baglantim ilk yukledigimde sıkıntısızdı fakat simdi 4 megabite sabitlendi üstüne çıkmıyor. Evdeki diger telefonlar cayir cayir, bilgisayarda 100 megabiti goruyor...
  15. makaron

MIUI12 MIUITR 20.11.19

Redmi 5 Plus kullanıcısıyım. Normalde uzun süredir yaşadığım kronik dokunmatik sorunu bu sürümle ortadan kalktı. Şarj durumu da iyi. Şimdiye dek tek sorunum var o da küçük. Bildirim çubuğunda küçük kasmalar mevcut. Yukarıdan indirirken ve geri yukarı kaydırırken ufak kasmalar dışında oldukça...