luckyesref01 kullanıcısının son içeriği

1. L

Çözüldü lsposed açılmıyor

Magiske girip ayarlardan zygiski aktif hale getirip telefonu yeniden başlatman lazım
  2. L

HyperOS1 HyperOSPro Mi6 Beta

İlerleyen güncellemelerde parmak izi de çözülürse süper olur. Bu arada bağışı sonuna kadar hak ediyorsun.
  3. L

HyperOS1 HyperOSPro Mi6 Beta

Sonunda kernel bulmuşsunuz :D 10 dakikadır ağzım kulaklarımda fotoları inceliyorum. NFC sorunu var mı Hakan hocam.
  4. L

Sohbet Hyperos Pro için hangi telefonu tavsiye edersiniz.

Son çıkarttığınız romu sayfasına baktım bunlara rom yapmışsınız . Bunlardan hangisi en iyisi. yoksa tek tek mi bakmalıyım. APOLLO CURTANA GINKGO JOYEUSE LISA LMI SWEET DITING EXCLIBUR GRAM ISHTAR NABU TAPAS
  5. L

Sohbet Hyperos Pro için hangi telefonu tavsiye edersiniz.

Merhaba arkadaşlar Mi 6 kullanıcısıyım. Kernel olmadığı için HyperOs Pro kullanamıyorum. O yüzden telefonu yükseltmek istiyorum. HyperOs Pro kullanabileceğim en üst telefon modeli nedir. Hangisini almamı önerirsiniz?
  6. L

HyperOS1 HyperOSPro OS1.0.24.7.1

Çoktandır mi 6 yı sormadık. var mı bi gelişme hocam?
  7. L

MIUI13 MI 6 Global 13.0.2.0.RFDIDXM Hindistan Kararlı

Miuitr 22.11.23 yükledim fakat bu sefer de reklam engelleyiciye takıldım. buildprob ile belki çözerim dedim ama olmadı :cry: sanırım engelleyici olmayan bir sürüm bulmam gerekecek. hangisi olduğunu bilen varsa yazabilir mi? yarın onu yükleyeceğim. Edit: /etc/host dosyasını sildim sorunum çözüldü :D
  8. L

MIUI13 MI 6 Global 13.0.2.0.RFDIDXM Hindistan Kararlı

Sizce bu Hindistan kararlı olanı mı yükleyeyim yoksa Miuitr 22.11.23 mü yükleyeyim.
  9. L

Duyuru Ramazan Bayramımız Kutlu Olsun

Ramazan bayramımız mübarek olsun arkadaşlar.
  10. L

MIUI14 MIUITR 23.10.23 [MIUITR Son]

Bir an rom gelistirmeyi birakiyorsun sandim son miuitr dediginde.
  11. L

Güncelleme MIUITR 23.10.8 Güncelleme Özeti

Beklediğimiz haber buydu.
  12. L

MIUI14 MIUITR 23.9.18

Eline sağlık hakan hocam. Mi 6 dan kopman zor olacak gibi :) hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz.
  13. L

Duyuru Kurban Bayramımız Kutlu Olsun

Kurban bayraminiz mubarek olsun arkadaşlar.
  14. L

Güncelleme MIUITR 23.5.8 Güncelleme Özeti

Eline sağlık Hakan hocam mi 6 ve mi 8 için sabirsizlikla bekliyor olacağım. Boot aşamasında olduğunu biliyorum kolay gelsin
  15. L

MIUI13 MIUITR 22.11.23 [MIUI13 Son]

Hakan hocam bende de hem mi6 hem mi8 var. mi 8 için miui14 yolu gözükürse çok iyi olur. kolay gelsin iyi çalışmalar.