Lovelesss kullanıcısının son içeriği

1. L

Duyuru Ramazan Bayramımız Kutlu Olsun

Özellikle 7/24 insanların derdine sorunlarına koşan gece gündüz buralarda olan @haqanguven in sevdiklerinin ailesinin kendisinin ve tüm Müslüman aleminin bayramı mübarek olsun 🤲
  2. L

Recovery OrangeFox R11.2 BETA | OFFICIAL | 25.03.2025

Eline sağlık Keşke adamlar aurora mi 14 Ultra için de yapsalar
  3. L

HyperOS2 HyperOSPro OS2.2

Abi hayırlı akşamlar Aurora güncellerken sana zorluk çıkarmazsa 1.ekrana uygulama kasasına Google keşfet eklersen sevinirim kolaylıklar diliyorum
  4. L

İpucu Tapatalk Forum Oturum Açma Ağ Hatası Çözümü

Bende de oldu dediğiniz şekilde yapınca düzeldi Xiaomi 14 Ultra cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. L

Duyuru Hoşgeldin Şehr-i Ramazan

Hayırlı ramazanlar dilerim 24030PN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. L

Sohbet Tapatalk Erişim Sorunu

Abi uygulamayı silip tekrar yükledim girdi Tapatalk sorun yok şuan
  7. L

Enteresan sizde girip bende ağ hatası veriyor
  8. L

Bütün forumlara giriyorum bi miuitr girmiyor ağ hatası veriyor
  9. L

Abi Tapatalk üzerinden foruma erişim yapılamıyor ağ hatası veriyor düzeltme imkanı olursa sevinirim
  10. L

Recovery Orangefox Recovery R11.1_6 Stable

14 ultra A15 ama bu twrp onda çalışır mı bilemedim adem oyuklu bilir mi acaba?
  11. L

Evet abi aurora mi 14 Ultra
  12. L

Abi mi 14 Ultra eklenecek mi destek var mı Teşekkür Ederim
  13. L

MIUI13 MIUITR MI 6 Ana Konu

Bende de redmi 5 plus var bende ya note 10 pro veya mi 12 pro düşünüyorum yd bende uzun zamandır miuitr Rom kullanıyorum mi 12 veya note 10 pro miuitr Rom yok sanırım Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. L

MIUI13 MIUITR 22.11.23 [MIUI13 Son]

Bende r5p da kullanıyorum geç açılma var hakan hocanın en stabil sürümü 21.12.25 V2 sanırım tam sürümü yanlış yazmış olabilirim ama yinede adam bizim için gece gündüz çalışıyor eski cihazlara destek veriyor bende şuan bu sürümü kullanıyorum Haftasonu ilk yazdığım sürüme döncem daha stabil olduğu...
  15. L

MIUI13 MIUITR 22.11.23 [MIUI13 Son]

Ben 2 gündür R5+ da test ediyorum hiç hata almadım bt hatası hariç onu da bt uygulamalarda devredışı bırakıp çözdüm birde kapatıp açınca açılış uzun sürüyor onun dışında şarj dahil 10 numara olmuş tebrikler Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi