kemalcik kullanıcısının son içeriği

1. kemalcik

Video Mi Flash'la Rom Atılırken Alınan Timeout hatası çözüm..

başka bir usb irişi deneyin ben boyle cozdum
  2. kemalcik

Uygulama [XIAOMI10] MiuiTR 480 fps Kamera

GCam 60fps var fkat video biligisine nakınca 45fps cekilmiş gosteriyor , modül vs de yokhocam ne yazıkkı :cry:
  3. kemalcik

Uygulama [XIAOMI10] MiuiTR 480 fps Kamera

Mı 8 SE için 1080p 60fps gelse ne iyi olurdu ü
  4. kemalcik

Çözüldü Şarj sorunu

AutoStart ve uygulama pil tasarrufuna bakabilirsiniz
  5. kemalcik

Güncelleme MIUITR 22.7.13 Güncelleme Özeti

mi 8 se sabırsızlıkla bekliyoruz hocam , rom yapımcıları bizi unutullar:(
  6. kemalcik

Çözüldü Yanlışlıkla lock oldu

isterseniz özelden xiaomi teknik servis no atayım , uzak baglantı ile halledeler
  7. kemalcik

MIUI13 [MI8SE] MIUI13 Rom

Magisk uzerinden kurabiliyorsunuz tabiki
  8. kemalcik

Kurulum başarıyla gerçekleştirdim :) China romdur google servsleri yoktur . Ekran goruntuleri ekliycem .
  9. kemalcik

MI 8 SE için miui 13 rom çıktı , romu telegram grubundan buldum ve paylaşmak istedim . MIUI13 For MI 8 SE(Copper hot pot).zip İndir System扩容(教程).zip MI8SE_5GB_System sıkıştırma paketini grup dosyasına indirin Üçüncü taraf bir recovery kullanın, örneğin: Twrp (grup dosyası: Twrp) Daha önce...
  10. kemalcik

MIUI12.5 [MI8SE] MIUITR 21.12.15 Simge Hatası duzeltildi.

MIUITR 21.12.15 romunda launcher kısmında simgeleri default yapınca ortaya çıkan kare şekilli animasyon çözuldü . MIUITR simge pakei EU rom simge paketi ile degiştirilidi :). İndir: ROM_XİAOMİ_MI8SE_MİUİTR_İconsSolved.zip GÜLE GÜLE KULLANIN :).
  11. kemalcik

MIUI13 MI 5 Global 13.0.1.0.RFDMIXM Kararlı

Hocam Mi 8 SE içinde yaparsanız çok seviniriz :) geliştiriciler iyice unuttu bize :confused:
  12. kemalcik

Duyuru Kadir Gecemiz Mübarek Olsun

Hepimizin kandili mübarek olsun :)
  13. kemalcik

Çözüldü MiuiTR romunda simgeler hatası

Romu açıp system.new.dat.br ayıkladım onun içinden degiştirip sıkıştırdım fakat twrp kabul etmiyor öyle . Hafıza boş fakat , system klasorü için ayrı bir boyut mu oluyor pek anlamadım . Hocam sizin için çok zahmetli olurmu siz degiştirip paylaşırsanız :) ?
  14. kemalcik

Çözüldü MiuiTR romunda simgeler hatası

Evet hocam denedim fakat TWRP üzerinden ERROR 1 hatası aldım , MT Manager üzerinden denedim write error: No space left on device hatası alıyorum bir türlü çözemedim :( Bu hataları internette araştırdım ve hiçbir sonuç cıkmadı :cautious:
Üst Alt