kdrhmz kullanıcısının son içeriği

1. K

HyperOS2 HyperOSPro OS2.2

Yok temiz kurulum yaptım en son
  2. K

Girdim ama açmadı modlu güvenlik yükledim yine açmadı
  3. K

Hocam şimdi farkettim bir de game turbo çalışmıyor
  4. K

çok elzem bir şey değil öyle bir imkan varsa diye sordum teşekkür ederim (y)
  5. K

ustam elinize emeğinize sağlık, birde whatsapp vb programlarda foto çektiğimizde click sesi geliyor bunu /system/media/audio/UI/ camera_click.ogg dosyasının uzantısını camera_click.ogg.bak olarak değiştirince ses çıkmıyordu bunu twrp üzerinden dendim ancak system klasörünü mount edemedim...
  6. K

hocam romunuz çok stabil çalışıyor denediğim diğer port romlarda hep sorun yaşamıştım birde aşırı özelleştirme ekliyorlardı sevmiyorum o şekilde şuan çok memnunum bir tek belirtmiştim galeri medya editöründe sorun yaşıyorum o da basit çözüleceğini düşünüyorum. sizden sonraki güncellemelerde...
  7. K

Rehber Google Play Store Sertifika & Play Integrity Fix Modülü

Yeni rom kurulumu yaptıktan sonra görünen cihaz sertifikalı değil sorununun çözümü; playcurl.zip dosyasını ve Play Integrity Fix modülünü (Chiteroman tarafından yapılmış) bağlantılardan indirin. Magisk kullanıyorsanız ayarlardan zygisk'i, ksu kullanıyorsanız zygisknext modülünü kurun. Daha...
  8. K

Hocam roma bilirdim önemi ekleme şansınız var mı? Aosp romlarda sabit bildirimleri basit öncelikli olarak işaretleyip simgenin saatin yanında görünmesini engelleyebiliyorduk, hypercelile ile yapılabiliyor ancak sadece bunun için mod kurmak da istemiyorum. Yapılabilirse çok güzel olacak.
  9. K

Hocam merhabalar 10t için herhangi bir bug yada çalışmayan bir şey var mı? Romu edinmek için bağış yapıp size mesaj mı atmamız gerekiyor?