ustam elinize emeğinize sağlık, birde whatsapp vb programlarda foto çektiğimizde click sesi geliyor bunu /system/media/audio/UI/ camera_click.ogg dosyasının uzantısını camera_click.ogg.bak olarak değiştirince ses çıkmıyordu bunu twrp üzerinden dendim ancak system klasörünü mount edemedim...
hocam romunuz çok stabil çalışıyor denediğim diğer port romlarda hep sorun yaşamıştım birde aşırı özelleştirme ekliyorlardı sevmiyorum o şekilde şuan çok memnunum bir tek belirtmiştim galeri medya editöründe sorun yaşıyorum o da basit çözüleceğini düşünüyorum.
sizden sonraki güncellemelerde...
Yeni rom kurulumu yaptıktan sonra görünen cihaz sertifikalı değil sorununun çözümü;
playcurl.zip dosyasını ve Play Integrity Fix modülünü (Chiteroman tarafından yapılmış) bağlantılardan indirin.
Magisk kullanıyorsanız ayarlardan zygisk'i, ksu kullanıyorsanız zygisknext modülünü kurun.
Daha...
Hocam roma bilirdim önemi ekleme şansınız var mı? Aosp romlarda sabit bildirimleri basit öncelikli olarak işaretleyip simgenin saatin yanında görünmesini engelleyebiliyorduk, hypercelile ile yapılabiliyor ancak sadece bunun için mod kurmak da istemiyorum. Yapılabilirse çok güzel olacak.