KaraMasque kullanıcısının son içeriği

1. KaraMasque

Çözüldü Miui12 launcher miui 11 e cevirme ?

Daha önce denendimi bilmiyorum ama kullanabilirsiniz launcher'i Fakat miui 12'nin yavaşlığı sadece launcher ile alakalı olduğunu düşünmüyorum
  2. KaraMasque

Rom PremiOs v2.1 GSI - Android 10 Tüm Treble Cihazlar

Paylaşım için teşekkürler
  3. KaraMasque

Çözüldü Magisk Modülü nasıl yapılır?

Dosyaların içerikleri nedir tabi ki magisk modülüne çevirmeniz mümkün.
  4. KaraMasque

Uygulama Uygulama Kasası V4.0.4030 Türkçe.

Yenilenecektir.
  5. KaraMasque

MIUI12 MiRoom Haftalık Beta 20.5.14

Malesef format data gerekir.
  6. KaraMasque

Uygulama Uygulama Kasası V4.0.4030 Türkçe.

Twrp ile Mount > System yaparak yükleyebilirsiniz. İndirmeyi göster İndirmek için tıklayın
  7. KaraMasque

MIUI12 Redmi Note 8 China Beta 20.6.17

Resmi çin sürümüdür rom dilleri çince ve ingilizcedir. İndirmeyi göster 📥İndirmek İçin Tıklayınız📥
  8. KaraMasque

Uygulama MIUITR Mobil Uygulama

Eline sağlık çok başarılı İndirmeyi göster
  9. KaraMasque

MIUI12 MiuiPro Mi 9T 20.5.14 Patched

Mi 9T-K20 Miui Pro 20.5.14 Güncellemesi Yayınlandı •Ücretsiz Patchlı ve Yamalı Sürüm. •Twrp İle Kurulum Yapabilirsiniz. •Yamalı Olduğu İçin Sistem Düzgün Çalışır. •Google Drive İndirme Kotası Aşabilir Google Drive Uygulamasında Kopya Oluşturup İndirebilirsiniz. 📥 İndirme Linki 📥 Google Drive 📥
  10. KaraMasque

Uygulama Phoenix OS - Android İşletim Sistemi[PC]

Windows ile çalışabilir harddiskiniz belirli bir alanını ayırın ve videoyu takip edin.
  11. KaraMasque

Uygulama Phoenix OS - Android İşletim Sistemi[PC]

Arkadaşlar merhaba bugün sizlere bilgisayarlar için android işletim sistemi kurmayı ve ayarları yapmayı göstericem. Bu işletim sistemi ile google play üzerinden oyunlar indirebilir uygulamalarınızı kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızın özellikleri düşük dahi olsa bu işletim sistemi sayesinde...
  12. KaraMasque

Çözüldü Sürekli Log Kaydı Tutan Wp

Yowa whatsapp'ıda incelermisin. Log kaydını bilmem ama whatsapp'ta aktif değilken bile kullanıcıların çevrimiçi durumları popup mesaj halinde gösteriliyordu.
  13. KaraMasque

Sohbet Yeni Telefon Alacağım Öneriniz Nedir. (Bütçe Max. 3000 TL)

Note 9s'lerde çok seviliyor şuan bi bakmanı tavsiye ederim