Geri dönüş için teşekkür ederim dostum yalnız sormak istediğim bazı şeyler var
Global Hyperos den geçtiniz demi
Nfc Bluetooth gpr konum gibi özellikler sorunsuzca çalışıyor mu
3. Şahıs temaları yukleye biliyor musunuz
4. Root var mı cihazda var ise modülleri kullanıyor musunuz, revanced gibi...
Eyvallah teşekkür ederim dostum bu cihaz işlemciden dolayı pek tutulmadı zaten kullanıcı sayısı da az uğraşmaya değmez diye düşünüyorum aslında yapmak isterdim ama en az 5 10 kişi konuyu takipte kalması lazım
Ben dün itibariyle mi 12 ye geçtim artık sıkıldım mi 6 dan.Yedek olarak bir kenara koydum tam 7 yıl kullandım 3 sefer bataryası değişti 10 sefer kılıf ve 10 sefer cam filmi değişmiştir, ve hâlâ taş gibi telefon, miuitr rom ile bu zamana kadar rom konusunda çok güzel günler geçirdim bu konuda...
Mi 11 t kullanıyorum MIUI 13 yeyim V13.0.9 güncelleme yaptığımda yeni sürüm yok diyor yani telefondan mi güncelleme yapılıyor yoksa PC deni cihazın daha bootloader kilidi bile açılmadı
Aynen dostum bu sorun bende de oldu hiç bir şekilde duzeltemedim bende o konuda muzdarip oldum . Nerede hata yapıyorum anlamadım aynen dediğin gibi benim cihazda zaten ACC dede çalışmıyor ki
Bu romu sorunsuz problemsiz kurdum çok memnun kaldım sonra Bluetooth kulaklık çalışmadı rom değiştirme yapayım dedim PC görmüyor telefonu ama PC USB hasarlı diye uyarı veriyor bende üstte bulunun romu telefon ile indirdim kurdum ama USB hızlı şarj ve USB bellek filan bunları görmüyor böyle...