üzerinde mi hesabı yoktu aldığım günden buyana mi hesabı oluşturmamıştım fakat 7 sene önce açtığım mi hesabı var onunla giriş yaptım ve web üzerindeo hesaptaki eski cihazı kaldırdım.kaç gündür sorun yoktu hyperosa güncellememe rağmen şimdi yine aynı sorun meydana çıktı. güç tuşunun bozuk...
Hocam yinede bootloader unlock işlemini yapamıyorum. İnternetten en son sürüm mi unlock tool indirdim ama numaraya sms göndermeli. O numara da şuan bende yok. Web üzerinden mi hesabıma girip numaramı değiştirmek için yeni numaramı yazıyorum ona sms göndermiyor. Telefonda konum ve cihazımı bul...
Teşekkür ederim. Evet cihazı Azerbaycanda aldım ve imeisi resmi kayıtlı (resmi devlet sitesinden baktım). Şimdiye kadar dediğim gibi ayda 1-2 kere en fazla bir kere restart olduğunu görmüşümdür. Ama son zamanlarda bana arama mesaj ve saire geliyordu bazen görmüyordum uçak modunu açıp kapatınca...
Merhaba. Cihazı bir seneden fazladır kullanıyorum. Nadiren (ayda bir falan) telefonun bazen kendi kendine restart atdığını gördüm sadece o da MIUI kaynaklı yazılımsal sorun deyip geçtim. Aldığımda MIUI 13.0.5 idi ve hiç güncellememiştim. Bugün Instagram'dayken aniden telefon kapandı. Yine de...