ErcanS4420 kullanıcısının son içeriği

1. E

HyperOS2 HyperOSPro OS2.0

Emeğe saygım sonsuz. Büyük bir iş yapıyorsunuz. Ama maalesef 9s için hayal kırıklığına uğradım. Öncelikle ilk kurulumda acemiliklerim oldu. Tekrar temiz kurulum yaptım iki gün test ettim. Hyperosu merak ediyordum, daha karmaşık hale gelmiş Miui bu. Hemen hemen fark yok. Ama sonuç malesef eğreti...
  2. E

Rehber Güncelleme Sonrası Uygulama Açılmama Çözümü

Hrperospro 2. Kurulum aşamasında parmak izi için ekran kilidi ayarlarken takılıp kalıyordu. Bu adımı atlayıp daha sonra denedim gene işe yaramadı. Sonra Playstore izinlerini ayarlarken ödeme için parmakizi kullan seçtim, parmakizi ayarlı değil deyip ayarlara gönderdi, o zaman deseni ve parmak...
  3. E

Çözüldü Sim Kart Etkinleştirme Hatası

Curtana 9s cihazıma hyperospro 2 yükledim. Bazı sorunları hallettim. Ancak sim kart etkinleştirilemedi hatası devam ediyor. Miuide yetkiyi al yapıyorduk apanıyordu. Ama hyperos menüsünde yetkilendirme aç kapa menüsü yok. Cihazı her yeniden başlattığımda etkinleştirme yapılamadı diyor. Bunu nasıl...
  4. E

Rehber Güncelleme Sonrası Uygulama Açılmama Çözümü

Pimpirikli adamın işi doğru gitmez :( Önce full wipe yaptım. Romu yükledim. Ardından wipe yaptım. Xiaomi hesabımla oturum açtım. Parmak izi ayar kısmına kadar geldim. Önce desen kilidi ayarlamam gerekiyor. Deseni ayarlıyorum. İkinci kez çizin diyor çiziyorum devam butonu aktif oluyor tıklıyorum...
  5. E

çOK TEŞEKKÜR Çok teşekkür ederim.
  6. E

Forumu okumaya çalışıyorum ama malum oldukça geniş. Bazı cevapları bulamadım. Cevaplarsanız sevinirim. Redmi 9s cihazıma HyperosPro yüklemeyi düşünüyorum. Pil kullanımı nasıl. Yorumlarda bu konuya dair fazla bilgi bulamadım. Akıcı hızlı olması benim için önemli değil. Önemli olan pil kullanımı...