Hoşgeldiniz.. MIUITR Forum

enesoztrk kullanıcısının son içeriği

1. enesoztrk

HyperOS2 HyperOSPro OS2.2

sorun olmayacaktır ama ne olur ne olmaz siz yine de recoveryden EFS yedeği alabilirsiniz.
  2. enesoztrk

Modül 🚀 ReVanced Xposed Modülü

Telefonunuz rootluysa lsposed modülünü o zaman kullanabilirsiniz. Release LSPosed v1.10.2 · JingMatrix/LSPosed Release olanı indirip neyle rootladıysanız magisk, kernelsu ve apatch gibi managerların içinde modül kısmından flashlayabilirsiniz. Rootlu değilse malesef Revanced Xposed...
  3. enesoztrk

apk > Gofile - Cloud Storage Made Simple apk'yı indir lsposed içinden modülü aktif et desteklenen uygulamalardan istediğini seç seçtiğin uygulamaların üstüne basılı tut zorla durdur ve başlat
  4. enesoztrk

Kernel FloppyKernel v1.2 - Xiaomi Trinket Cihazları İçin Stabil Custom Kernel [ginkgo, willow, laurel_sprout]

FloppyKernel v1.2 - Xiaomi Trinket Cihazları İçin Stabil ve Verimli Custom Kernel 30/07/2025 English translation provided below Merhaba arkadaşlar, Size FloppyKernel'in en son sürümü olan v1.2'yi tanıtmak istiyorum. Bu kernel, performanstan ziyade stabilite ve duyarlılık odaklı olarak...
  5. enesoztrk

Rootsuz olarak hazır apklar ile veya patchlenerek de yapılabiliyorlar. Müsait olduğum bir zaman onun için de paylaşım yapabilirim ama ben yapasıya kadar siz kısa bi araştırmayla onları da bulabilirsiniz. Hangi uygulamayı kullanacaktınız?
  6. enesoztrk

Modül 🌐 ChromeXt - Chromium Tabanlı Tarayıcılara UserScript ve DevTools Desteği!

Merhabalar arkadaşlar, JingMatrix tarafından geliştirilen ChromeXt modülünü tanıtmak istiyorum. Bu modül, Chromium tabanlı tarayıcılara UserScript ve geliştirici araçları desteği getiriyor. 📱 Desteklenen Tarayıcılar Chrome Microsoft Edge Brave Browser Samsung Internet Bromite WebView tabanlı...
  7. enesoztrk

Merhabalar arkadaşlar, Bugün sizlerle ChsBuffer tarafından geliştirilen ReVanced LSPosed modülünü paylaşmak istiyorum. Bu modül, YouTube, Youtube Music, Spotify, Instagram, Google Fotoğraflar, Threads, Reddit uygulamalarınızı ekstra özellikler ile bir üst seviyeye taşıyor. 📱 Desteklenen...
  8. enesoztrk

Rom /e/OS 3.0-t - Redmi Note 8/8T (Ginkgo) | Gizlilik Öncelikli Android 13 ROM 🛡️

📲 ROM Bilgileri ROM Adı: /e/ OS 3.0-t GinkGo Android Sürümü: Android 13 Durum: UNOFFICIAL Cihaz: Redmi Note 8/8T (ginkgo) Tarih: 06.06.2025 🔐 Özellikler Gizlilik Öncelikli: Google servisleri olmadan tamamen bağımsız deneyim MicroG Dahil: Google Play Services alternatifi önceden yüklenmiş MIUI...
  9. enesoztrk

Uygulama 🔥 Android DataBackup - Profesyonel Veri Yedekleme Uygulaması [ROOT]

@Lovelesss, @agabey_42, konunun sonuna bir karşılaştırma yazısı ekledim inceleyebilirsiniz. Bi yandan da deneyip görmek en iyisi olabilir indirip biraz uygulamayı kurcalayabilirsiniz. Ben Databackup'ı kullanıyorum aylardır tek bir sorun dahi yaşamadım. Yedekleme, geri yükleme çok hızlı, uygulama...
  10. enesoztrk

Uygulama 🔥 Android DataBackup - Profesyonel Veri Yedekleme Uygulaması [ROOT]

Android 7.0+ için güçlü ve hızlı veri yedekleme çözümü! 📱 Nedir Bu Uygulama? Android DataBackup, Android cihazlarınızdaki verilerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde yedeklemenizi sağlayan profesyonel bir uygulamadır. Ünlü speed-backup script'i temel alınarak geliştirilmiş bu uygulama, CoolApk...
  11. enesoztrk

Rehber 📱Magisk & KernelSU/Next ile Root Gizleme Rehberi

Teşekkürler. Birkaç kılavuz daha ekleyeceğim videolarını hazırlayınca videolarıyla beraber paylaşmayı planlıyorum.
  12. enesoztrk

Rehber 📱Magisk & KernelSU/Next ile Root Gizleme Rehberi

🔴UYARI 🔴 Bu rehber, cihazınızdaki root erişimini uygulamalardan gizlemek için güncel ve etkili yöntemler sunar. Ancak unutmayın ki burada anlatılan adımların %100 başarı garantisi yoktur. Sonuçlar; kullandığınız cihaz, ROM ve kurduğunuz modüllere göre değişebilir. Lütfen işlemlere başlamadan...
  13. enesoztrk

Sohbet ROM Hakkında

Baş ağrıtacak kadar büyük bir olay olmaz diye düşünüyorum. Gizleme yöntemleri çok var biraz deneme yanılmayla öğrenmek gerekiyor o yüzden uğraşmak istemiyorsanız veya zamanınız yoksa o can sıkabilir. O yüzden ya önceden deneyip test etmiş birinin yaptıklarını yapın ya da çok bir faydasını...
  14. enesoztrk

Sohbet ROM Hakkında

Root gerektirmeyen yöntemlerle işinizi görebiliyorsanız, cihazı rootlamaya gerek yok. Ancak root gerekiyorsa da endişeye gerek yok; rootu gizlemenin birçok etkili yöntemi var. Ksunext (ve benzeri projeler) ile birlikte susfs4ksu, NoHello, ReZygisk gibi modülleri kullanarak root izlerini başarılı...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8