eneskengerx kullanıcısının son içeriği

1. E

Recovery [UNOFFICIAL] HyperOs Destekli Yeni OrangeFox Recovery (Android 13/14)

@Zehir, Pardon hocam o kısmı görmemişim.
  2. E

Recovery [UNOFFICIAL] HyperOs Destekli Yeni OrangeFox Recovery (Android 13/14)

@Zehir, tüm cihazları destekliyor mu hocam ?
  3. E

HyperOS1 HyperOSPro OS1.0.24.6.17

@haqanguven,tamamdır hocam teşekkürler
  4. E

@haqanguven merhaba hocam, Yine kendi kendine gitti açılmıyor telefon bootloop oldu romdan kaynaklı bir sıkıntı olabilir mi acaba ? 4-5 kere yeniden basliyor acilis ekraninda kalıyor sonra twrpye atıyor, hiç bir değişiklik yapmadım root falan da yüklü değil.Bu kez 2 gün sonra böyle oldu.
  5. E

@haqanguven, tamamdır hocam bekliyorum 👍
  6. E

@haqanguven , Bu şekilde oluyor.
  7. E

@haqanguven, evet hocam eminim yüklendikten sonra otomatik geliyor magisk Alpha yazıyor succsessful yazıyor ve telefon ilk açıldığında magisk Alpha uygulaması geliyor telefon Mİ 10T ROM yükleme esnasında oda yükleniyor yani hocam
  8. E

@haqanguven, işimi garantiye almak adına komple sıfırladım hocam yedekleri feda ettim. Magisk Alphayi eklemişsiniz roma bunla devam edeyim mi yoksa orijinal magiske mi döneyim öneriniz nedir hocam ?
  9. E

@haqanguven , hocam merhaba telefon gece bıraktım sabah uyandım da kendini recovery moda almıştı şimdi de açılmıyor bootloop oluyor açılış ekranında. Dün de aynı sorun olmuştu dün yüklediğim magisk modülleri ile alakalı olduğunu düşünmüştüm tekrardan temiz kurulum yapmıştım ama bu kez içerisine...
  10. E

@haqanguven, oldu hocam teşekkürler.
  11. E

@haqanguven , hocam elinize sağlık gayet akıcı ve sorunsuz bir rom olmuş her zaman ki gibi. Sadece notlar senkranizasyonu hala çalışmıyor hocam buna da bir çözüm bulabilir misiniz ?
  12. E

HyperOS1 HyperOSPro OS1.0.24.1.29

@haqanguven, @ynsbldk, Merhaba, kamerada modlanmış en iyi sürüm bu testlerimde bir sorun göremedim. Kullanmak isteyen için. Not: leica kamera modu etkindir. HolyBear_5.0.230706.0_release.apk
  13. E

Recovery Mi 10T/Pro (Apollo) Android 14 TWRP

@haqanguven, Teşekkürler hocam.
  14. E

Recovery Mi 10T/Pro (Apollo) Android 14 TWRP

*Xiomi Mi 10T(apollo) android 14 uyumlu TWRP RECOVERY *Sıfırlama yapmadan güncellemeleri kurabilirsiniz, twrp çalışıyor test edildi. *Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. *Keyifle kullanın. İndir twrp FBEv2 A14 apollo skkk img