@haqanguven merhaba hocam,
Yine kendi kendine gitti açılmıyor telefon bootloop oldu romdan kaynaklı bir sıkıntı olabilir mi acaba ?
4-5 kere yeniden basliyor acilis ekraninda kalıyor
sonra twrpye atıyor, hiç bir değişiklik yapmadım root falan da yüklü değil.Bu kez 2 gün sonra böyle oldu.
@haqanguven, evet hocam eminim yüklendikten sonra otomatik geliyor magisk Alpha yazıyor succsessful yazıyor ve telefon ilk açıldığında magisk Alpha uygulaması geliyor telefon Mİ 10T ROM yükleme esnasında oda yükleniyor yani hocam
@haqanguven, işimi garantiye almak adına komple sıfırladım hocam yedekleri feda ettim. Magisk Alphayi eklemişsiniz roma bunla devam edeyim mi yoksa orijinal magiske mi döneyim öneriniz nedir hocam ?
@haqanguven , hocam merhaba telefon gece bıraktım sabah uyandım da kendini recovery moda almıştı şimdi de açılmıyor bootloop oluyor açılış ekranında. Dün de aynı sorun olmuştu dün yüklediğim magisk modülleri ile alakalı olduğunu düşünmüştüm tekrardan temiz kurulum yapmıştım ama bu kez içerisine...
@haqanguven , hocam elinize sağlık gayet akıcı ve sorunsuz bir rom olmuş her zaman ki gibi. Sadece notlar senkranizasyonu hala çalışmıyor hocam buna da bir çözüm bulabilir misiniz ?
@haqanguven, @ynsbldk,
Merhaba, kamerada modlanmış en iyi sürüm bu testlerimde bir sorun göremedim.
Kullanmak isteyen için.
Not: leica kamera modu etkindir.
HolyBear_5.0.230706.0_release.apk