CANTURK16 kullanıcısının son içeriği

1. C

MIUI12.5 [XIAOMIMAX2] MIUITR 21.12.8 Unofficial

Root u kendim yapmak istedim ama magisk olmadı, fakat banka uygulaması ve e-nabiz da cihaz root lu diye uyarı geldi..bu durumda rootlu...
  2. C

MIUI12.5 [XIAOMIMAX2] MIUITR 21.12.8 Unofficial

Rom'u (Beast OS_Miui12_20.6.18 üzerine) kurulumdan sonra Ön Belleği temizle yaptım, Sistemi yeniden başlat dedim. Kurulum biraz uzun sürdü. Tüm Programlar duruyordu. Mi Mail kurulumda yoktu, Mi Mail yeniden kurdum ama hotmail.com hesabımı kurabildim.Bir de Exchange hesabı kurdum Hotmail.com.tr...
  3. C

MIUI12.5 [XIAOMIMAX2] 21.9.1 Android11 Port

Romu kurdum ama şifreli olduğundan orangefox recoveryden Menu bölümleri yönet/manage partitions veri/data verileri biçimlendir/format data yes yaptım kurulum açıldı. Rom açıldı, dili Türkçe yaparak kurulumu tamamladım. Parmak izini fixledim fakat kilit menüsünde gözükmedi. Yüz okuyıcu var ama...
  4. C

MIUI12.5 [XIAOMIMAX2] MIUI Mind Edition

orangefox ile kurdum çözdüm; kurulumdan çıkmadan dediğinizi yaptım ve kurulum tamamlandı. teşekkürler.. Menu bölümleri yönet/manage partitions veri/data verileri biçimlendir/format data yes
  5. C

MIUI12.5 [XIAOMIMAX2] MIUI XL 12.5.3

çözdüm; kurulumdan çıkmadan dediğinizi yaptım ve kurulum tamamlandı. teşekkürler.. Menu bölümleri yönet/manage partitions veri/data verileri biçimlendir/format data yes
  6. C

MIUI12.5 [XIAOMIMAX2] MIUI XL 12.5.3

Rom kurulumda şifre istiyor..
  7. C

MIUI12.5 [XIAOMIMAX2] MIUI Mind Edition

8. C

MIUI12.5 [XIAOMIMAX2] 21.9.1 Android11 Port

9. C

MIUI12.5 [XIAOMIMAX2] 21.7.28 Android11 Port

Hocam nasıl yaptınız anlatabilir misiniz. Ben de twrp ekrana geliyor ama ekran tepki vermiyor, defalarca denedim ama twrp çalışmadı
  10. C

MIUI12 [XIAOMIMAX2] MI1Q 20.7.1 (MiUi11 - Nougat)

Doayayi gece akşam indirdim ama heralde eksik indi, kurulumda hata yapıyor. Daha sonraki indirme denemelerimde hata veriyor..
Üst Alt