canioz kullanıcısının son içeriği

1. canioz

HyperOS2 HyperOSPro OS2.2

Çok hızlı ve stabil olmuş elinize sağlık hocammmm
  2. canioz

Elinize sağlık Hakan hocam son güncelleme ile çok iyi çok beğendim harikasınız @haqanguven :cool::cool:
  3. canioz

hocam ayarlar yok direk telefon açılınca 109 yükkleyince. ayarlara hiç bir yerden girilmiyor. ayrıca ana ekrana gemini ve google yüklenmiş olarak geliyor 109 da. 109 kullanılamıyor bılgınız olsun hocam
  4. canioz

hakan abim yine yapmıştır güzel bişeyler
  5. canioz

Hakan hocam Aristotle harika olmuş elinize emeğinize sağlık şu an için sorun yok Rom'da. Sadece şeyi anlamadım çin arayuzden globale geçiş desteği ne demek nasıl yapılır onu bilmiyorum :D
  6. canioz

Hocam sen ne zaman müsait olursan. O arada bende note 12 pro plus forumlara yazayım da onlarda bı baksın belki rom kullananlar yönelir belki hoşlarına gider eksiklerin giderilmeside hızlanır, hem diğer arkadaşlar da nemalansın o kadar emek veriyorsunuz sonuçta
  7. canioz

Hocam sanırım kod adı "rubypro" . 22101316UG diye geçiyor modeli.
  8. canioz

@haqanguven hocam benim hanım da istiyor hyperosPro :D. Redmi note 12 pro plus başka isteyen var mı bilmiyorum ama yapacak mısınız ileride acaba destek gelir mi ? @haqanguven adam on numara yapmış valla diyor telefon güzel görünüyor çalışıyor herşeyde akıyor diyor 😂😂