barlas01 kullanıcısının son içeriği

1. B

Çözüldü Ekran Problemi

An itibariyle pc ye win 7 sıfır kurulum yapacam islemleri tekrarlayacam. Olmazsa yarin başka bir pc de deneyecem.
  2. B

Çözüldü Ekran Problemi

3. B

Çözüldü Ekran Problemi

Evet efendim geç cevap verdim kusura bakmayın dediginiz gibi sokettenmis değiştirdim düzeldi. Velakin yeni problemim var 🤢🙈 Şimdi bi kaç kesim diyecek bunun benzeri 5 10 konu var oraya baksaydin. 2 3 gündür bu lanet olasi problemle uğraşıyorum. Telefon normal şekilde goruyor. Adb interface...
  4. B

Çözüldü Ekran Problemi

3 adet miui rom sonuncusu global rom attim. Bir tane de aosp rom kurdum yine aynıydı. En son şarj soketi parça siparisi verdim. Ama benim anlamadığım tamam bilgisiyara takiyorum dosya aktarımını seciyorum aktarmiyor sadece şarj ediyor. ''Şarj soketi ekranin acilmamasina nasil izin vermiyor...
  5. B

Çözüldü Ekran Problemi

Merhabalar. Elimde pocophone f1 telefon mevcut. Ekranı kilitledikten 1 2 dakika sonra güç tuşu parmak izi çalışmıyor. Ekran kilidi ile alakasj yok. Kaldirdim denedim aynı. 3 gundur bu sorunla mucadele ediyorum ve tespit ettiklerim. Pc de telefon sarj oluyor ama veri akışı yok. Sonra ekran...
Üst Alt