AliCan8741 kullanıcısının son içeriği

1. AliCan8741

Duyuru Ramazan Bayramımız Kutlu Olsun

Hayırlı Bayramlar
  2. AliCan8741

HyperOS1 HyperOSPro Mi 6 Ana Konu

Hyperos 2 hayal sanırım abi, Hayırlı Bayramlar
  3. AliCan8741

Duyuru Hoşgeldin Şehr-i Ramazan

Hayırlı Ramazan'lar.
  4. AliCan8741

Çözüldü Crdroid Rom yükleme mi 9

@AliCan8741, Abi fw dosyası kurulmalı kurdum üstüne kurdum yine hata aldım artık mi 9'a rom yaptığında telefonun sahibini buraya yönlendirin.
  5. AliCan8741

Valla hocam vazgeçtim kim çıkardıysa şu dinamik rom işini deli etti beni Crdroidin verdiği recovery'yi kurdum onlada olmadı mi9'un performansı düştüğü için deneyeceğim ama şu dinamik rom saçmalığı yüzünden yüklenmiyor.
  6. AliCan8741

Merhaba arkadaşlar mi 9'a crdroid 11 Rom kurmaya çalışıyorum ama error 1 hatası alıyorum fotoğraf ekledim crdroid sitesinde ne varsa yapıyorum recovery önerilen recovery kuramıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  7. AliCan8741

HyperOS1 HyperOSPro Mi 6 Ana Konu

Yakında 2.0 çıkar onu denersiniz hocam.
  8. AliCan8741

Duyuru Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Herkese iyi yıllar
  9. AliCan8741

HyperOS2 HyperOSPro OS2.2

Hocam merhaba bende pad 5 ve mi 6 var mi 6 için çıkarsa pad 5 ve mi 6 için ayrı bağış mı yapmak zorundayım? @haqanguven
  10. AliCan8741

HyperOS2 HyperOSPro OS2.2

10t cihazlarda yapay zeka var mı abi @haqanguven
  11. AliCan8741

HyperOS1 HyperOSPro OS1.0

@haqanguven hocam merhaba hyperos 1 mi 6'ya biraz geç çıkmıştı kernel yüzünden tahminen 2 biraz daha erken çıkabilir mi ?
  12. AliCan8741

Çözüldü Mi 6 şarj Sorunu

Peki yükleyip deneyeceğim hocam fastboot ile rom'u bir türlü kuramamıştım inşallah bu sefer kurulur teşekkürler.
  13. AliCan8741

Çözüldü Mi 6 şarj Sorunu

Hocam denedim fastboot gelmedi ama bilgisayar benim olmadığı için içinde driverler yoktu belki ondan gelmemiş olabilir.
  14. AliCan8741

Çözüldü Mi 6 şarj Sorunu

Hocam bunu yaparken cihaz bilgisayara bağlı olması mı gerekir yoksa şarja takmam yeterli mi olur şarjda denedim fastboot'a girmedi.