xiaomi 14 ultra çin stabil yeni sürüm 2.0.107.0
https://bkt-sgp-miui-ota-update-alisgp.oss-ap-southeast-1.aliyuncs.com/OS2.0.107.0.VNACNXM/aurora-ota_full-OS2.0.107.0.VNACNXM-user-15.0-de86e19c0a.zip
Evet haklısın, devletin gelir kaynağı vergiler. Ama bu keşke adil yapsalar. TüvTürk son üç yılda ödediği vergi 0. En büyük 80 küsür şirketin son üç yılda ödediği vergi 0. Bunlardan alınmayıpta bu tarz vatandaşın canına tak eden vergiler olunca insanın zoruna gidiyor.
evet yazılım kaynaklı. ama bizim ülkemiz harici bu direnç atılması, imei değiştirilmesi gibi hususların olduğu başka bir yer var mı ki? ülkemizde bunu ücreti mukabil değiştirebilecek düzeltebilecek biri çıksa keşke.
Direnç işlemi yapılmış, üzerine imei de atılmış cihazlar Çin tabanlı HyperOS 2 yükleyemediği gibi, global tabanlı HyperOS 2 romu da yükleyemiyoruz. Yine aynı. nv hatasını veriyor. gözümüz aydın, aşamadığımız mis gibi bir nv hatamız oldu.
Hakan hocam fastboot modda yüklenmek üzere hazırlanmış custom romlarda mi flash ile yüklenebilir mi? stock tgz uzantılı dosya değil. zip uzantılı ve bir klasöre çıkartınca içinden windows_install_and_format_data.bat isimli dosyayı çalıştırarak yüklüyorduk. klasöre çıkarttığımız bu romu da mi...
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi 14 Ultra cihazım var. Yeni çıkan HyperOS 2.0 romu TWRP üzerinden yüklüyorum. Başarıyla yükleniyor. ama yükleme bitince format data yapmak istediğimde başarısız kalıyor. Telefonu yeniden başlattığımda ise Mi açılış logosunu geçiyor, Xiaomi HyperOS boot ekranına geliyor...
Mi 11 venus cihazıma yükledim. Miui 14 rom kullanıyorum. Türkçe dil paketi ile Türkçe dili de ekledim. Bakalım inşaallah söyledikleri gibi sistemsel iyileştirme yapılmıştır. Özellikle pil tüketimi konusunda.