affat kullanıcısının son içeriği

1. A

HyperOS2 HyperOSPro OS2.2

Slm aleyküm hocam mi6 ses varmı yoksa oldumu saygilar MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. A

Çözüldü TWRP modunda telefondaki dosyaları TWRP görmüyor

Hocam ben kurdum crdroid son sürüm bir şarj yavaş oluyor ikincisi kamera küçük çerçevede foto çekiyor üc whapp sesli kayıt yapiyor ama ses gelmiyor saygilar MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

https://down.warbler.cc/d/XiaoMi-6/Recovery/Twrp/12/(A14)TWRP-3.7.1-android_12.0.img Bunu dene MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. A

Slm aleykum şöyle crdroid yükledin diyelim . recovery başlat twrp acildimi şimdi. format yap merak etme crdroid gitmicek. şimdi magisk yükle ve başlat şayet magisk görünmese APK olarak normal yükle olacak inşallah saygilar MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

HyperOS1 HyperOSPro Mi 6 Ana Konu

Slm aleykum hocam ben yurt disindayim romunuzu kullanıyorum çok güzel rom. Xiaomi hyperospro 1.0.14 hatalar var Çift sim kullanıyorum 1 biri aradığında karşıdan onda çalıyor sesi geliyor benim tel çalmıyor 2 sim karların yerini değiştiriyorum bu seferde interne E gösteriyor ondada internet...
  6. A

HyperOS1 HyperOSPro Mi6 Beta

Rom cok guzel eline saglik hocam VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. A

HyperOS1 HyperOSPro Mi6 Beta

Slm hocam play store aktıf edıyorum yuklenıyor ama acılmıyor bırde magısk yuklenmıyor saygılar VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

HyperOS1 HyperOSPro OS1.0

Tesekkur ederim bilgi icin VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. A

Sıtede sızın yaptıgınız romlar var saygılar VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. A

Slm hocam mi6 ses varmı. hocam bır sıte buldum ama turkce dıli yok hypros rom mı6 ıcın yanlıslık varsa ozur VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. A

Duyuru Kurban Bayramımız Kutlu Olsun

Kurban bayramimiz mübarek olsun MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. A

HyperOS1 HyperOSPro OS1.0.24.5.20

Hocam cdroid rom yüklüyorum ama kamera çok küçük ekran foto yapıyor yardımcı olur musunuz saygilar MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. A

Warmi çözüm hocam MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. A

Hocam crdroid iyi ama kamera küçük gosteriyor 4.3 yada 16.9 değişmiyor hep aynı kaliyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. A

Slm aleykum hocam mi6 varmı birşeyler saygilar MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi