AdemUysal kullanıcısının son içeriği

1. AdemUysal

HyperOS2 HyperOSPro OS2.2

xiaomi 14 güncellemesi ne zaman gelir
  2. AdemUysal

Eu da bildirimler geç geliyor. Hakan hocamızın romunda bildirim sorunu yoktur diye düşünüyorum
  3. AdemUysal

Eu denedim. Benim cihaz global. Eu çok aman aman bir rom değil ama bu romu kesinlikle deneyeceğim
  4. AdemUysal

Hocam cihazınız mi14 sanırım. Memnumusunuz genel olarak romdan. Ben bazı sıkıntılardan dolayı bağış atıp ulaşamadım daha ama az kaldı yakın da bende bu romu deneyimleceğim. Global veya Rus romlarına göre iyi mi ? Geçtiğime değecek mi mesela. Bende mi 14 kullanıcısıyım
  5. AdemUysal

Merhabalar. Hocalarım bir kaç sorum olacak anlayan varsa eğer dediğimi çok iyi olacak benim için. Bu Pro romda uygulamaları tam ekran seçeneği var mı ? diğer sorum sağlıklı cihaz kullanım sürelerini görebiliyormuyuz. İlk soruma gelecek olursak : HyperOS 1 sürümünde oyun olsun uygulama olsun (...
  6. AdemUysal

Gayet açıklayıcı bugün roma kavuşacağım inşallah :)
  7. AdemUysal

Merhabalar hocam. Şuan da kullandığım eu romun da widgetleri en küçük boyut seçeneği eklenmiş ve çok tatlı duruyor. Acaba sizin geliştirdiğiniz romda bu seçenekler mevcut mu
  8. AdemUysal

Arkadaşlar bu romu fastboot olarak mı kurmak gerek ? ( Mesela eu kurduğumuz gibi). Yoksa recovery olarak mı kuruluyor ben şahsen denemek istiyorum
  9. AdemUysal

merhabalar hocam aranıza yeni katıldım. Elimde xiaomi 14 var global cihaz. Yurt içinden alınma orjinal cihaz server vs yok. BL kilidini açmıştım zamanında. Uzun zamandır rus romunu kullanıyorum gloabl romu beğenmemiştim. Şimdi bu siteden cihazıma uyumlu olan imei vs sıkıntısı yapmayacak güzel...