W who Yasaklı Üye HyperOS Sever Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 3 Beğeni puanı 2 Puanlar 25 Ekstra Bilgiler 1 Eylül 2021 #1 Öncelikle Selamın Aleyküm Şöyle Bir Sorum Var Neden Her Model İçin Seçenek Varken Xiaomi Mi Note 3 İçin Yeni Rom'lar Mevcut Değil ?
Öncelikle Selamın Aleyküm Şöyle Bir Sorum Var Neden Her Model İçin Seçenek Varken Xiaomi Mi Note 3 İçin Yeni Rom'lar Mevcut Değil ?
haqanguven нεя güη αчηι şεчℓεя Yönetici Site Kurucusu Rom Geliştiricisi Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 6,869 Beğeni puanı 6,730 Puanlar 435 Yaş 36 Konum İzmir İnternet sitesi miuitr.info Cihazlar Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 4G (Courbet), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi), Redmi Note 8 (Ginkgo) Ekstra Bilgiler 1 Eylül 2021 #2 Aleyküm Selam. Cihaza sahip değilim ve bir ara cihazsiz denedim ama tester sıkıntısı yaşadığımdan bıraktım. MIUITR olarak sadece MIUI12 A9 olarak mevcuttur
Aleyküm Selam. Cihaza sahip değilim ve bir ara cihazsiz denedim ama tester sıkıntısı yaşadığımdan bıraktım. MIUITR olarak sadece MIUI12 A9 olarak mevcuttur
W who Yasaklı Üye HyperOS Sever Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 3 Beğeni puanı 2 Puanlar 25 Ekstra Bilgiler 1 Eylül 2021 #3 Doğrudur Ama Bu Konuda Bazen Güzel Oluyor Yeni Sürümlerin Modlanip Paylaşılması Bu Konuda Hep Destegini Beklerim Şahsen
Doğrudur Ama Bu Konuda Bazen Güzel Oluyor Yeni Sürümlerin Modlanip Paylaşılması Bu Konuda Hep Destegini Beklerim Şahsen
haqanguven нεя güη αчηι şεчℓεя Yönetici Site Kurucusu Rom Geliştiricisi Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 6,869 Beğeni puanı 6,730 Puanlar 435 Yaş 36 Konum İzmir İnternet sitesi miuitr.info Cihazlar Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 4G (Courbet), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi), Redmi Note 8 (Ginkgo) Ekstra Bilgiler 1 Eylül 2021 #4 Şuan yapacağım pek birşey yok ama ileride ne olur bilinmez. Elimden geldiğince eski cihazları yükseltmeye çalişiyorum
Şuan yapacağım pek birşey yok ama ileride ne olur bilinmez. Elimden geldiğince eski cihazları yükseltmeye çalişiyorum