Hoşgeldiniz.. MIUITR Forum

HyperOS3 Xiaomi 15 Ultra (Xuanyuan) HyperOs Pro da Seçerek arat ve Akıllı Saat Bildirim çözümü

suleymanyunus32

Acemi Üye
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
  • Destek
Beğeni puanı
14
Puanlar
25
Cihaz
Xiaomi 15 Ultra
Xiaomi 15 Ultra cihazıma kurdum. Her şey sıkıntısız çalışıyor. Bir kaç küçük dokunuş gerekiyordu @haqanguven hocamla hallettik.

1 -
Seçerek arat özelliğini kullanmak isteyen Kakashi nin modlu launcher ını MT ile imzalayıp direk kursun güncellesin çalışıyor.

2 - Akıllı saat kullanan arkadaşlar bildirim gelmeme sorunu yaşıyorsa bu şu yöntemle çözdüm kodları paylaşayım.

İlk olarak telefonun USB hata ayıklama seçeneğini ayarlardan aç. (Telefon açıkken bu işlemleri yapacaksınız. Fastboot moduna almaya gerek yok.)

Nasıl yapılır : Platform tools indir. C klasörü içerisine at. Şift tuşuna basarak power shellde aç.

İlk komut : cmd ( enter )
ikinci komut : adb devices (Telefon ekranına izin bildirimi geliyor izin verin)
Üçüncü komut : Uygulama listeleme : adb shell pm list packages

Huawei Saat için : 1 - adb shell appops set com.huawei.health RECEIVE_SENSITIVE_NOTIFICATIONS allow (enter)
2 - adb shell appops set com.huawei.hwid RECEIVE_SENSITIVE_NOTIFICATIONS allow (enter)

Xiaomi saat için : adb shell appops set com.xiaomi.wearable RECEIVE_SENSITIVE_NOTIFICATIONS allow

Son olarak telefonu ve akıllı saati yeniden başlatın.

Son düzenleme:

suleymanyunus32

Acemi Üye
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
  • Destek
Beğeni puanı
14
Puanlar
25
Cihaz
Xiaomi 15 Ultra

bu uygulamayı değil mi ?

buradan işletim sisteminize göre indirin.

sonra rardan çıkarıp klasörü C klasörü içine atıp platform tools klasörünün içine gir sift basılı tutup sağlıkla seçeneklerdde shell platform yazar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8