halil72 Acemi Üye HyperOS Sever Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 54 Beğeni puanı 32 Puanlar 25 Konum dörtyol Cihazlar Xiaomi 13T (Aristotle) Ekstra Bilgiler 29 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar Hakan hocam miutr alt modellere desteklemekte Miutr Port nasıl kullanabilirim yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar Hakan hocam miutr alt modellere desteklemekte Miutr Port nasıl kullanabilirim yardımcı olurmusunuz
haqanguven нεя güη αчηι şεчℓεя Yönetici Site Kurucusu Rom Geliştiricisi Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 7,205 Beğeni puanı 7,318 Puanlar 435 Yaş 37 Konum İzmir İnternet sitesi miuitr.info Cihazlar Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi 17 (Pudding), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi) Ekstra Bilgiler 29 Ekim 2023 #2 MIUITR desteğini artık bitirdim. HyperOS ile bakacağız artık yeni modellere
halil72 Acemi Üye HyperOS Sever Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 54 Beğeni puanı 32 Puanlar 25 Konum dörtyol Cihazlar Xiaomi 13T (Aristotle) Ekstra Bilgiler 29 Ekim 2023 #3 haqanguven' Alıntı: MIUITR desteğini artık bitirdim. HyperOS ile bakacağız artık yeni modellere Genişletmek için tıkla ... Her zaman yanında yiz ustam emeğine sağlık teşekkürler
haqanguven' Alıntı: MIUITR desteğini artık bitirdim. HyperOS ile bakacağız artık yeni modellere Genişletmek için tıkla ... Her zaman yanında yiz ustam emeğine sağlık teşekkürler