- Beğeni puanı
- 2
- Puanlar
- 35
- Cihaz
- Redmi 5 Plus
- Konuyu başlatan
YouTube ta veya tarayıcı da video kalitesini 720p yapsam bile çözünürlük hep 240p gibi gözüküyor. Her yere yazdım ama kimse sorunun neyden Kaynaklandığını bilmiyor. İşin en ilginç yanı videoyu indirip izlediğimde olması gerektiği gibi bir görüntü var ama direkt izlediğimde resmen görüntü çamurlaşıyor. Kaliteyi 360-480 yaptığımda bariz belli oluyor(diğer telefonlarla karşılaştırınca). İllaki söyleyen çıkar diye şimdiden söyleyeyim. Evet arkadaşlar eminim gözlerim yanılmıyor. Kesinlikle görüntü daha piksel piksel ve daha çamur gibi. Aynı evde note 8 var iki tane ikisinde de gayet güzel 720p de bile 1080 gibi izliyorsun. Annemin telefonu note 9 onda da aynı problem var sürüm olarak endonezya 12.5.3 kullanıyorum şu an da. Burayı çözüm olarak tek yer olarak görüyorum. Geliştirici arkadaşlar daha iyi anlarlar. Sorun kesinlikle yazılımsal problem. Donanımsal olsaydı indirdiğimde de aynı şey olurdu. Sanki telefonda videoyu indirmeden izlediğimde tasarrufa giren bişeyler var gibi. Bunları denerken internet bağlantım gayet iyiydi ve pil tasarrufu falan her şey kapalıydı.
Ayrıca geliştirici seçeneklerimi note 8 ile karşılaştırdım birebir aynısıydı.
Ayrıca geliştirici seçeneklerimi note 8 ile karşılaştırdım birebir aynısıydı.