- Beğeni puanı
- 115
- Cihaz
- Mi 6
Hocam bu modu unutmayın@cemented, gelecek yakinda
Ekli dosyalar
-
662.5 KB Görüntüleme: 55
Hocam bu modu unutmayın@cemented, gelecek yakinda
Anladım teşekkürler, peki bu tam ekran hareketlerindeki çubuk kalkma ihtimali var mi ? Gizleniyor ama aşağıdan çekince falan yine mecbur atıyor uygulamalardan@Mrtayfreat, Magisk ayarlarından magisk hideyi açın ve tekrar deneyin. Port rom olduğu için, diğerleri resmi rom üzerine inşaa olduğu için, bizim android9 rom'umuzuda kurarsanız Whatsapp gibi uygulamaların o hatayı vermediğini görürsünüz. Önemsiz bir hatadır ve bu rom'u günlük kullanıyorum ben. Herhangi bir güvenlik sorunu teşkil etmiyor. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
Hocam sorum gizlemek değildi aslında o işlevi komple iptal etmek. O alttaki çizgi gizleyince işlevi kapanmıyor maalesef.@Mrtayfreat, Ayarlar / Ana ekran / Standart seçenekler / Sistem navigasyonu / Tam ekran göstergesini gizle seçeneğinden kapatabilirsiniz
Google uygulamasını yükleyip ana ekran ayarlarından ayarını açtığınız zaman aktif olacaktırMerhaba daha önce soruldu mu bilmiyorum ama bu Ana sayfada yukarıya kaydırarak Google arama çubuğunu nasıl aktif edebilirim arama yaparken pratik oluyordu.