Teşekkürler hocam@Berkeyalcinkaya,cihazınız rootlu ise herhangi bir dosya yöneticisi ile yapabilirsiniz
Çok iyi o zaman. Sorun kalmadiHakan hocam rom değiştirdim wifi indirme hızı 2ye katladı
Aynen dediğiniz gibi yaptım ve oldu. Elinize sağlık.@luckyesref01,anahtara değil yazıya tıklayın. Android10 sürümlerinde orayı bozuk bıraktılar. 11 sürümlerinde bu sorun yoktur
En sevdigim ozellikti uzuldum ya simdi@gomeda77, Onun üzerinde çalışıyorum
Ben Chrome yükledim sorun yok. Ayrıca ekran çift tıklama ile klitleme ve uyandırma ikisi de sorunsuz çalışıyor. Format data ile kurulum yaptım.ekranın alt kısmında çıkan geri menü ana ekran navigasyon tuşlarını tam ekran hareketlerini açmadan nasıl kapatabilirim ayrıca google playden chrome uygulamasını indiremiyorum başka uygulamalarda sorun çıkmadı ama chrome yüklenmiyor 2nci olarak ekranı çift tıkla kilitleme çalışmıyor ama çift tıkla uyandırma çalışıyor
Chrome sorunuza arkadaşımız cevap vermiş. Çift tıkla kilitlemek için ana ekran ayarlarından aç. Kilit ekranı ayarlarından değil. Kilit ekranı ayarlarında olan sadece kilit ekranı ayarları için geçerlidirekranın alt kısmında çıkan geri menü ana ekran navigasyon tuşlarını tam ekran hareketlerini açmadan nasıl kapatabilirim ayrıca google playden chrome uygulamasını indiremiyorum başka uygulamalarda sorun çıkmadı ama chrome yüklenmiyor 2nci olarak ekranı çift tıkla kilitleme çalışmıyor ama çift tıkla uyandırma çalışıyor
Ustadim onu control et ama acil super wallpaper lazim o cok iyiydi calisiyirdu beta 2 de Yama Felan var mi@gomeda77,kontrol ederim
Aynı sorun bende de bulunmaktadır 4 wipe format data yaptığım halde. Hakan hocam çözümü var mıdır ?Hocam romu yükledim fakat beni arayan kişide çalıyo telefon bende görünmüyor ne arama yerinde ne de başka yerde
Dil ayaları altında otomatik doldurmak için google seçeneğini seçmeniz gerekiyor.@haqanguven hocam müsaadenizle bir şey sormak istiyorum.
En son sürüm romu sıfırdan kurdum fakat yeniden yüklenen uygulamalara giriş yaparken kayıtlı şifreler otomatik olarak gelmiyor.
Bu neden kaynaklanıyor? Önceki romda böyle değildi daha öncekinde de aynı şekilde, şifreler otomatik olarak geliyordu. Bu zaman zaman bazı romlarda oluyor (sadece sizin romlarda değil eu romlarda da oluyordu). Google hesabını girmiş olmama rağmen şifreler otomatik gelmiyor.
Teşekkürler. Dediğinizi yapınca düzeldi. Demek bazı romlarda o kısım Google olarak seçili oluyor herhalde.Dil ayaları altında otomatik doldurmak için google seçeneğini seçmeniz gerekiyor.
Rica ederim. Evet çoğu zaman o ayar kapalı geliyor. Sonradan değişmek gerekiyor.Teşekkürler. Dediğinizi yapınca düzeldi. Demek bazı romlarda o kısım Google olarak seçili oluyor herhalde.