- Beğeni puanı
- 43
- Cihaz
- Mi6
Harddisk için akşam üstü işyerine gideceğim yedek alıp sıfırdan kurmak için@gomeda77, dumanda çıkarmış mı telefon?
Harddisk için akşam üstü işyerine gideceğim yedek alıp sıfırdan kurmak için@gomeda77, dumanda çıkarmış mı telefon?
Mi6 da Türkiye de en çok kullanılan bantlardan biri olan 800 bandı 4G de bulunmuyor. Bu nedenle 4G çekim gücü bazen erken düşebilir. Bu duruma yapacak hiçbir şey yok çünkü donanımsal bir durum bu.Bir sorum olacaktı
Mi6 yurtdışı telefonu olduğu için (n11 gibi bir platformdan alınmış olsa dahi) içerisinde telefonun çekmesine yarayan bant genişliklerinde eksik donanımsal şeyler varmış. Bunu da oynadığım online oyunda sürekli fps sorunu olduğundan bütün operatörleri sırayla deneyip aynı şey tekrarlanınca araştırma neticesinde öğrendim.
En son bir ihtimal MIUITR kullanmaya başlamıştım. Kısmen daha iyi gibi ama bir türlü emin olamıyorum. Acaba MIUITR 20.11.19'da bu sorunun çözümüyle ilişkili birşey var mı yada bugün çıkan sürümde de şifa olacak geliştirmeler var mı? Yoksa gelişmiş arayüz gibi özellikler için mi custom rom'ları tercih ediyoruz?
Telefonu 3g ye al eğer öyle çalışırsa data wipe kısmına yes diyerek yeniden yükleyin romu.Hocam romu yükledim fakat beni arayan kişide çalıyo telefon bende görünmüyor ne arama yerinde ne de başka yerde
Eyvallah hocam. Teşekkür ediyoruz, elinize sağlık@Mehmet13, sistemin rahat çalişması etkiliyor. Sadece şebeke değil herseyde performans yüksek
Hakan hocam hangi program ile yapabilirim bunu@bedel,Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınızbu etkinleştirmedir. Tam tersini yaparsanız kapanacaktır