- Beğeni puanı
- 37
- İnternet sitesi
- phamlongit.blogspot.com
- Cihaz
- Mi 6, Redmi Note 10 Pro
Bazen fastboot'a önyükleme yapan bir telefon hatası olan var mı?
Yeni miuitr versiyonunu bekliyor olacağım@phamlongit,Bende bazen cihaz yeniden başlıyor. Buda çin alt yapı sorunu. En son sürüme yükselttiğimiz zaman düzelecektir.Sen fastboot üzerinden fabrika yazılımı atarak cihazı sıfırla ve sonra MIUITR yükleyerek dene
hocam orjinale icon size in üstünde icon style var onu da ekler misin@gomeda77,Bildirimler için otomatik başlata ve uygulamala bildirimlerini sizin ayarlamanız gerekmektedir. Ben tek tek ayarlarını yaptığım için sorunsuz şuan. Hatalar üzerinde çalışıyorum. Bakalım zamanla daha iyi olur
Siz güncellemeyin. Yaptığım modlar ve Türkçe diller gider. Ben zaten güncellemede son sürümleri ekliyorum. Güncellemede her zaman çin son sürümü baz alınarak portlanıyor.telegramdan tek tek applikasyonların güncel hallerine chine romlardan ekstarkt edimiş hallerini güncelliyorum, üstadım bu son gü-ncel hallerini beta3 de olması mükemmel olur
teşekkür ederim hocam, bu başlık daha aktif olsun diye yazıyorum sürekli çünkü güzel bir rom olmuş...tamam güncelleme yapmim mesele hava durumu yaptım çöktü:-( updates kaldır dedim sorun kalmadı, çin portlarından gelenleri yapıyordum zaten...valla ufak tefek hatalar giderse çok güzel olacak, beta 3 çok iyi olacak inanıyorum, sevgiyle görüşürüzSiz güncellemeyin. Yaptığım modlar ve Türkçe diller gider. Ben zaten güncellemede son sürümleri ekliyorum. Güncellemede her zaman çin son sürümü baz alınarak portlanıyor.