teşekkür ederim hocam şu son dönemde sorunsuz kullanma imkanımız olmadı hep birşeyler eksik oldu ama rom çok güzel tabiki şu problemi bir iki güne çözebilirmisiniz rahat rahat kullansakİlgilenicem onunla
teşekkür ederim hocam şu son dönemde sorunsuz kullanma imkanımız olmadı hep birşeyler eksik oldu ama rom çok güzel tabiki şu problemi bir iki güne çözebilirmisiniz rahat rahat kullansakİlgilenicem onunla
Bakıcam daha soruna. yeni sürümde halletmeye çalışıcamteşekkür ederim hocam şu son dönemde sorunsuz kullanma imkanımız olmadı hep birşeyler eksik oldu ama rom çok güzel tabiki şu problemi bir iki güne çözebilirmisiniz rahat rahat kullansak![]()
Oval pil geri bildirimi yapıldı bakıcam ona. Düşük pil sesini kontrol edicem. Vanced kullanmadığım için bir bilgim yok konu açarak genel bir yardım alabilir ve sonuca varıldığı zaman herkese yol göstermiş olabilirsinizHocam düşük pil sesini kapatma(ara sıra) ve oval pil r5p de çalışmıyor.Ve hocam artık romlarınıza Youtube Vanced kuramıyoruz yükleniyorda kalıyor. Kurması için miui optimizasyonunu kapatın diyor ama sonuç değişmiyor. Yardımcı olur musunuz?
Güncellemeyi bekleHocam redmi note4de parlaklık sorunu var , en yüksek seviye parlaklık bile yetersiz bence , ne yapabilirim
Tamamen sıfırla cihazı öyle yüklefailed to update system image hatası alıyorum
Kusura bakmayın hallettim bu konuyu ama kurulum tamamlanırken siyah ekran oldu bu seferTelefonum red mi note 4. Hocam telefona roomu yükledim. Cihaz kilitli dedi bende önceki sürümün şifresini aldım ve yazdım ama yanlış kullanıcı id veya şifre hatası verdi.
Daha çin betası gelmediYeni güncelleme ne zaman
MIUITR yükleme talimatlarına bakarak kurulumu gerçekleştirin yoksa böyle hatalar alırsınızKusura bakmayın hallettim bu konuyu ama kurulum tamamlanırken siyah ekran oldu bu sefer
Var mı ufukta mi 9 desteğiEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Güncelleme Özeti:
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Yükleme ve güncelleme talimatları:
Kurallar
* Soru sormadan önce profil kartınıza cihaz bilgisini ekleyin veya güncelleyin
* Yükleme ve güncelleme nasıl olur gibi sorular sormayın! Talimatlarımıza göz atın
İndirme Bağlantıları:
MIUITR_20.10.1_REDMINOTE7_LAVENDER_M12-A10 (Ertelendi)
Zamanla...Var mı ufukta mi 9 desteği
Güncellemede sistem apkları güncelleniyor. Güncellemeyi bekle şimdilikRomda ekran süresi olcmeme problemi var @haqanguven hocam ne yapmaliyiz
Hocam peki ekran süresi olcumunu yapan system apksi hangisidir manuel guncelleyelimGüncellemede sistem apkları güncelleniyor. Güncellemeyi bekle şimdilik
SecurtyCenter uygulamasıdır. Yalnız yaptığım modlar çalışmaz. Bilgin olsunHocam peki ekran süresi olcumunu yapan system apksi hangisidir manuel guncelleyelim