Mi 6 miui tr son sürüm kendini yeniden başlatmaya başladı sebebini nedir bilen var mi
İ İbrahimbozuu Acemi Üye MIUITR Sever Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 19 Beğeni puanı 1 Cihaz Mi6 16 Nisan 2021 Konuyu başlatan #1 Mi 6 miui tr son sürüm kendini yeniden başlatmaya başladı sebebini nedir bilen var mi
haqanguven нεя güη αчηι şεчℓεя Yönetici Site Kurucusu Rom Yapımcısı Geliştirici Ekibi Elit Üye MIUI Uzmanı MIUITR Sever Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 6,568 Beğeni puanı 6,221 Yaş 35 Konum İzmir İnternet sitesi miuitr.info Cihaz MI6, XIAOMI 11 LITE 5G NE, XIAOMI PAD 5 ve RN8 16 Nisan 2021 #2 @İbrahimbozuu, Çin alt yapı sorunu. Kendileride açıkladılar. Güncellemede en son alt yapıya geçilecek o zaman düzelir
@İbrahimbozuu, Çin alt yapı sorunu. Kendileride açıkladılar. Güncellemede en son alt yapıya geçilecek o zaman düzelir
cemented Usta Üye MIUITR Sever Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 209 Beğeni puanı 115 Cihaz Mi 6 16 Nisan 2021 #3 Bir sefer bende yaşadım bu sorunu. Bir anlam verememiştim. Demek alt yapı sorunu varmış. Yeni güncelleme için tarih bellimi hocam? @haqanguven
Bir sefer bende yaşadım bu sorunu. Bir anlam verememiştim. Demek alt yapı sorunu varmış. Yeni güncelleme için tarih bellimi hocam? @haqanguven
haqanguven нεя güη αчηι şεчℓεя Yönetici Site Kurucusu Rom Yapımcısı Geliştirici Ekibi Elit Üye MIUI Uzmanı MIUITR Sever Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 6,568 Beğeni puanı 6,221 Yaş 35 Konum İzmir İnternet sitesi miuitr.info Cihaz MI6, XIAOMI 11 LITE 5G NE, XIAOMI PAD 5 ve RN8 16 Nisan 2021 #4 @cemented,Android11 cihazlar için desteğe başladım. Onlar bitince haftalık sürüme geçeceğim. Şimdilik güncelleme tarihi belli değildir
@cemented,Android11 cihazlar için desteğe başladım. Onlar bitince haftalık sürüme geçeceğim. Şimdilik güncelleme tarihi belli değildir
haqanguven нεя güη αчηι şεчℓεя Yönetici Site Kurucusu Rom Yapımcısı Geliştirici Ekibi Elit Üye MIUI Uzmanı MIUITR Sever Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 6,568 Beğeni puanı 6,221 Yaş 35 Konum İzmir İnternet sitesi miuitr.info Cihaz MI6, XIAOMI 11 LITE 5G NE, XIAOMI PAD 5 ve RN8 16 Nisan 2021 #5 Sorun Özeti Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız