@gonuldostu82,Hocam dikkatimi çekti de bataryada hangi çeşit olduğu ve üretim tarihi bilgileri yok. Açıkçası bunlara dikkat etmenizi tavsiye ederim, mi6 için çok fazla alternatif baktım bu piyasada 3 tane net marka var ( Deji, Nohon, Rova)
1. Deji: alacağınız batarya tamamen şansınıza kalmış iyi de çıkabilir kötüde, alanların %80i 1. Sene dolmadan garantiye yolluyorlar.
2. Nohon: batarya piyasasında oldukça sağlam bir itibar bırakmış diye düşünüyorum. Hatta alanların bir çoğu orijinal bataryadan iyi olduğunu bile iddia edebiliyor.( ben almadım, bilmiyorum yorumlar bu yönde)
2. Rova: yerleri İstanbul'da bir çok çeşit cihaza ve modele satış yapıyorlar. Müşteri iletişimleri ve garantisi piyasadaki firmalara göre çok iyi. Ben burdan aldım ve 4.ayımdayım oldukça da memnunum.
Seçim tabii ki bataryayı alacak olan sizlerin takdirinde. 5 yıllık göz bebeğim Mİ6 cihazım için çok araştırdım ve edindiğim bilgiler bu yönde.
Ek olarak: Mi6 için ekran süresi istiyorsanız orijinal romunda kullanın, kendi orijinal kerneli ekran süresi konusunda çok iyi. Ancak performans ve güncellik istiyorsanız da kesinlikle miuiTR
@haqanguven hocam sayesinde