- Beğeni puanı
- 1,064
- Puanlar
- 225
- Cihaz
- Mi10T Pro / Mi12 Lite
- Konuyu başlatan
Mi10T Pro cihazım için dört gözle beklerken karşıma çıkan MiModui Rom'dan sizlere bahsetmek istiyorum. Farklı yapımcılar tarafında farklı tarzda sunulan bu rom bazı telefon modellerinden port edilmiş bir romdur. Verse / MiuiVN gibi türleri vardır. Ben ise en çok MiuiVN 14.25 sürümünü çok beğendim. Şu an 14.27 sürümü de çıktı.
Neden mi bu romu beğendim? Rom port rom olmasına rağmen güzel bir rom. Bİr çok özelleştirmeye sahip. Görüdüğüm iki sorun var. Birincisi kamera leica kamera portu, bu yüzden çökme durumu olabiliyor. Diğer sorun ise tazeleme oranı tekrar 144hz yapmadığınızda kasma oluyor. Ayrıca bu romun bir güzel yanı ise *#*#663368378#*# ile mbn ayarlarına girip oradan eu_global olarak seçim yaptığınızda VOWIFI de çalışıyor. Ben leica kamera yerine gcam kullanıp kamera sorununu hallettim. Denemenizi ve MiuiTR rom çıkana kadar bu romun güncellemelerini takip etminizi öneririm. Saygılarımla.
Telegram Kanalları :
Neden mi bu romu beğendim? Rom port rom olmasına rağmen güzel bir rom. Bİr çok özelleştirmeye sahip. Görüdüğüm iki sorun var. Birincisi kamera leica kamera portu, bu yüzden çökme durumu olabiliyor. Diğer sorun ise tazeleme oranı tekrar 144hz yapmadığınızda kasma oluyor. Ayrıca bu romun bir güzel yanı ise *#*#663368378#*# ile mbn ayarlarına girip oradan eu_global olarak seçim yaptığınızda VOWIFI de çalışıyor. Ben leica kamera yerine gcam kullanıp kamera sorununu hallettim. Denemenizi ve MiuiTR rom çıkana kadar bu romun güncellemelerini takip etminizi öneririm. Saygılarımla.
Telegram Kanalları :
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
/
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız