Kredi: GenXinvenits schr_0dinger sanek_creed İndir: Mi Max 2 MIUI Mind Edition
XMiuiX Profesyonel Üye MIUITR Sever Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 648 Beğeni puanı 395 Puanlar 225 Konum İstanbul Cihaz Redmi Note 4-8 28 Ekim 2021 Konuyu başlatan #1 Resimleri görmek için kayıt olmalısınız Kredi: GenXinvenits schr_0dinger sanek_creed İndir: Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Resimleri görmek için kayıt olmalısınız Kredi: GenXinvenits schr_0dinger sanek_creed İndir: Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
C CANTURK16 Acemi Üye MIUITR Sever Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 11 Beğeni puanı 1 Puanlar 25 Cihaz Mi Max2 5 Kasım 2021 #2 Rom kurulumda şifre istiyor..
XMiuiX Profesyonel Üye MIUITR Sever Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 648 Beğeni puanı 395 Puanlar 225 Konum İstanbul Cihaz Redmi Note 4-8 5 Kasım 2021 Konuyu başlatan #3 twrp şifrelenmiş gözüküyor formatdata yapmalısın
C CANTURK16 Acemi Üye MIUITR Sever Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 11 Beğeni puanı 1 Puanlar 25 Cihaz Mi Max2 5 Kasım 2021 #4 orangefox ile kurdum XMiuiX' Alıntı: twrp şifrelenmiş gözüküyor formatdata yapmalısın Genişletmek için tıkla ... çözdüm; kurulumdan çıkmadan dediğinizi yaptım ve kurulum tamamlandı. teşekkürler.. Menu bölümleri yönet/manage partitions veri/data verileri biçimlendir/format data yes
orangefox ile kurdum XMiuiX' Alıntı: twrp şifrelenmiş gözüküyor formatdata yapmalısın Genişletmek için tıkla ... çözdüm; kurulumdan çıkmadan dediğinizi yaptım ve kurulum tamamlandı. teşekkürler.. Menu bölümleri yönet/manage partitions veri/data verileri biçimlendir/format data yes