G Gambazigor Acemi Üye HyperOS Sever Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1 Beğeni puanı 0 Puanlar 25 Ekstra Bilgiler 20 Ekim 2020 #1 Hayırlı akşamlar arkadaşlar. 9t için çıkan 20.10.1 sürümünü kurdum az önce yalnız hangi temayı kurarsam kurayım simgeler değişmiyor. Bunun ayarı falan varmı acaba
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. 9t için çıkan 20.10.1 sürümünü kurdum az önce yalnız hangi temayı kurarsam kurayım simgeler değişmiyor. Bunun ayarı falan varmı acaba
haqanguven нεя güη αчηι şεчℓεя Yönetici Site Kurucusu Rom Geliştiricisi Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 6,869 Beğeni puanı 6,729 Puanlar 435 Yaş 36 Konum İzmir İnternet sitesi miuitr.info Cihazlar Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 4G (Courbet), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi), Redmi Note 8 (Ginkgo) Ekstra Bilgiler 21 Ekim 2020 #2 Temalar uygulamasının güncellenmesi gerekmektedir.Yeni sürümde güncelledim ve sorunsuz temalar değişiyor. Güncellemeyi beklemeniz gerekmektedir
Temalar uygulamasının güncellenmesi gerekmektedir.Yeni sürümde güncelledim ve sorunsuz temalar değişiyor. Güncellemeyi beklemeniz gerekmektedir