W Whocent Acemi Üye HyperOS Sever Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 14 Beğeni puanı 2 Puanlar 25 Konum Kocaeli Ekstra Bilgiler 7 Ocak 2024 #1 Öncelikle Selamün aleyküm Abilerim Ve Büyüklerim Poco X3 NFC İçin HyperOs Romu Varmı Acaba Temiz Sağlam Bulamadım Bu Konuda Yardımcı Olursanız Çok Makbule Geçer
Öncelikle Selamün aleyküm Abilerim Ve Büyüklerim Poco X3 NFC İçin HyperOs Romu Varmı Acaba Temiz Sağlam Bulamadım Bu Konuda Yardımcı Olursanız Çok Makbule Geçer
haqanguven нεя güη αчηι şεчℓεя Yönetici Site Kurucusu Rom Geliştiricisi Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 6,893 Beğeni puanı 6,793 Puanlar 435 Yaş 36 Konum İzmir İnternet sitesi miuitr.info Cihazlar Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 4G (Courbet), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi), Redmi Note 8 (Ginkgo) Ekstra Bilgiler 7 Ocak 2024 #2 A.selam. şuanda yoktur. İleride kullanici sayisina göre destekleyebiliriz
furkan01 Acemi Üye Yasaklı Üye HyperOS Sever Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Beğeni puanı 0 Puanlar 35 Yaş 20 Konum Düzce Ekstra Bilgiler 8 Ocak 2024 #3 Redmi 12 için bulamadım kod adı fire
suleyman329 Acemi Üye HyperOS Sever Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 33 Beğeni puanı 9 Puanlar 35 Cihazlar Xiaomi 13 (Fuxi), Diğer Poco Cihazlar Ekstra Bilgiler 8 Ocak 2024 #4 haqanguven' Alıntı: A.selam. şuanda yoktur. İleride kullanici sayisina göre destekleyebiliriz Genişletmek için tıkla ... Hocam destek ve geliştirme için gönüllüyüm kendi çapımda rom editleyip paylaşıyorum surya için destek olabilirim.
haqanguven' Alıntı: A.selam. şuanda yoktur. İleride kullanici sayisina göre destekleyebiliriz Genişletmek için tıkla ... Hocam destek ve geliştirme için gönüllüyüm kendi çapımda rom editleyip paylaşıyorum surya için destek olabilirim.