Almanı kesinlikle tavsiye ederim cn tabanlı harika bir rom eu gibi bug vs yok fiyatı gayet makul kesinlikle dusunmeden al gözün kapalı al ben aldım 4 5 aydır kullanıyorum harika romArkadaşlar Mi10T kullanıyorum kod adı Apollo, miui tr romunu almayı düşünüyorum alanlar yorum yapabilir mi? Memnun musunuz? Ve miui tr haricinde hangi miui romu tavsiye edersiniz![]()
Özelleştirme durumu nasıl hangi seviyede ve güncelleme sıklığı nedir hocam eskide mi note 3 de kullanıyordum Telegram grubu vardı şuan bulamadım grubuAlmanı kesinlikle tavsiye ederim cn tabanlı harika bir rom eu gibi bug vs yok fiyatı gayet makul kesinlikle dusunmeden al gözün kapalı al ben aldım 4 5 aydır kullanıyorum harika rom
Gurup halen var ve çok güzel bir güncelleme şıklığı var haftalık olarak ama bu ara biraz geç gelecek hakan hoca evleniyor ve bal ayı derken Eylül sonu gibi devam edecek güncellemeler (benim bildiğim bu) özelleştirme konusunda çok çok iyi güzel yeterli olması gereken seviyede ben öyle kolay kolay rom beğenen biri değilim MIUI hiç beğenen biri değildim tr Roma kadar miuitr aldım ve MIUI sevmeye başladım almanı tavsiye ederim tabi takdir sizin ister alın ister almayın.Özelleştirme durumu nasıl hangi seviyede ve güncelleme sıklığı nedir hocam eskide mi note 3 de kullanıyordum Telegram grubu vardı şuan bulamadım grubu
Telegram grubuna nasıl girebilirim?Gurup halen var ve çok güzel bir güncelleme şıklığı var haftalık olarak ama bu ara biraz geç gelecek hakan hoca evleniyor ve bal ayı derken Eylül sonu gibi devam edecek güncellemeler (benim bildiğim bu) özelleştirme konusunda çok çok iyi güzel yeterli olması gereken seviyede ben öyle kolay kolay rom beğenen biri değilim MIUI hiç beğenen biri değildim tr Roma kadar miuitr aldım ve MIUI sevmeye başladım almanı tavsiye ederim tabi takdir sizin ister alın ister almayın.
Link atayımTelegram grubuna nasıl girebilirim?
Girdim ama direkt ban yedim ilginç.Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız