Şuan işteyim eve gidince denicem eğer çözülmez ise bu çin cihazı oluşundan mıdır yani bu sorunu aşarsam normal yollarlar bootloaderı açabilir miyim?Mi hesabından çıkış yaparak tekrar girin ve deneyin
Kardeşim cahilliğimi mazur gör ben daha mi kilit açma başvurusunu yapamadım ki senin bahsettğin aşamaya geleyimFarklı bir sürüm veya mi flaşın daha yeni olmadı eski sürümleri ile dene
Birşeyi yanlış yada eksik yapıyorum büyük ihtimalle yada boşa kürek çekiyorum@Turgay190753, belki sunucu kaynaklıdır. Biraz bekle sonra yine denersin
Sabah yabancı bir eleman baktı uzaktan baklanarak bana@Turgay190753, belki sunucu kaynaklıdır. Biraz bekle sonra yine denersin
Hakan bey bu 30 günü bekleyip mi topluluğunda 5 seviyeye ulaşıp bootloader açan var mu dyduğunuz@Turgay190753, herhalde bl açılma için önlem alınmış xiaomi tarafından yakında daha detaylı bilgi alırız muhakkak. Şimdilik beklemelisin maalesef
Benim 30 gün oldu ama ay içinde açmaya çalştğm için bir kaç kere limit bitmiş yarın yine denicem 23 tekrar dene uyarısı aldımHakan bey bu 30 günü bekleyip mi topluluğunda 5 seviyeye ulaşıp bootloader açan var mu dyduğunuz