Egehan Acemi Üye HyperOS Sever Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 6 Beğeni puanı 4 Puanlar 35 Yaş 18 Konum Türkiye Ekstra Bilgiler 29 Eylül 2022 #1 aosp romlarda şarj problemi yaşıyorum şarj telefonu kapatıp açınca ancak oluyor ve 5dk olduktan sonra 0,1W düşüyor nasıl düzeltebilirim.
aosp romlarda şarj problemi yaşıyorum şarj telefonu kapatıp açınca ancak oluyor ve 5dk olduktan sonra 0,1W düşüyor nasıl düzeltebilirim.
haqanguven нεя güη αчηι şεчℓεя Yönetici Site Kurucusu Rom Geliştiricisi Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 6,869 Beğeni puanı 6,729 Puanlar 435 Yaş 36 Konum İzmir İnternet sitesi miuitr.info Cihazlar Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 4G (Courbet), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi), Redmi Note 8 (Ginkgo) Ekstra Bilgiler 29 Eylül 2022 #2 @Egehan, kullanılan kernel ile ilgili olabilir. Farklı kernel denediniz mi?
Egehan Acemi Üye HyperOS Sever Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 6 Beğeni puanı 4 Puanlar 35 Yaş 18 Konum Türkiye Ekstra Bilgiler 30 Eylül 2022 #3 haqanguven' Alıntı: @Egehan, kullanılan kernel ile ilgili olabilir. Farklı kernel denediniz mi? Genişletmek için tıkla ... Hangi kerneli önerirsiniz android 11 için ve kurulumu hakkında bilgi sahibi değilim recovery üzerinden doğrudan flashlasam sorun olur mu?
haqanguven' Alıntı: @Egehan, kullanılan kernel ile ilgili olabilir. Farklı kernel denediniz mi? Genişletmek için tıkla ... Hangi kerneli önerirsiniz android 11 için ve kurulumu hakkında bilgi sahibi değilim recovery üzerinden doğrudan flashlasam sorun olur mu?
haqanguven нεя güη αчηι şεчℓεя Yönetici Site Kurucusu Rom Geliştiricisi Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 6,869 Beğeni puanı 6,729 Puanlar 435 Yaş 36 Konum İzmir İnternet sitesi miuitr.info Cihazlar Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 4G (Courbet), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi), Redmi Note 8 (Ginkgo) Ekstra Bilgiler 30 Eylül 2022 #4 Ben AOSP hiç kullanmadım. Kerneller Recovery üzerinden flaşlanıyor. Android sürümüne göre uygun kernel flaşlarsan sorun olmaz
Ben AOSP hiç kullanmadım. Kerneller Recovery üzerinden flaşlanıyor. Android sürümüne göre uygun kernel flaşlarsan sorun olmaz
Egehan Acemi Üye HyperOS Sever Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 6 Beğeni puanı 4 Puanlar 35 Yaş 18 Konum Türkiye Ekstra Bilgiler 30 Eylül 2022 #5 miuitr 13 sürümünde android 11 kullanılıyor onda kullandığınız kernel sorunsuz çalışıyor o kerneli nereden bulabilirim.@haqanguven,
miuitr 13 sürümünde android 11 kullanılıyor onda kullandığınız kernel sorunsuz çalışıyor o kerneli nereden bulabilirim.@haqanguven,
haqanguven нεя güη αчηι şεчℓεя Yönetici Site Kurucusu Rom Geliştiricisi Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 6,869 Beğeni puanı 6,729 Puanlar 435 Yaş 36 Konum İzmir İnternet sitesi miuitr.info Cihazlar Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 4G (Courbet), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi), Redmi Note 8 (Ginkgo) Ekstra Bilgiler 30 Eylül 2022 #6 @Egehan, Rom dosyası içinde boot.img olandır. Onu Twrp modundan flaşlayabilirsiniz