Sohbet adb yükleme hataları

mofaa

Acemi Üye
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
  • Google Takipçisi
Beğeni puanı
5
Cihaz
mi 6
Merhabalar, uzun süredir kullandığım mi 6 model telefonuma lineage os 21'de son zamanlarda artan çökmeler ve ahizeden neredeyse ses gelmiyor diyebileceğim düzeyde bir ses aldığım için romu tekrar değiştirmeye karar verdim. Daha öncesinde miuitr yükledim ama ısınma ve bundan kaynaklı şarj almama sorunu yüzünden kullanamadım. Kendi laptopumda minimal adb ve universal adb yüklediğimde adb bir türlü cihazımı görmüyordu. Bunun üzerinde aygıt yöneticisinden manuel olarak yabancı bir forumda bulduğum driverler ile fastboot modunda cihazı görmesini sağladım ancak bu durumda hala yazdığım komutları çalıştırmıyor. Tüm bunları denedikten sonra eski bir masaüstü bilgisayarda aynı şekilde aynı dosyaları yükledim ve tek seferde twrp yi flashlayabildim.
Buradaki sorum şu, aynı işlemleri yapmama rağmen hala laptobumda telefonuma hiçbir işlem yapamıyorum. bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bunlara ek olarak uzun bir pil ömrü için tüm custom rom önerilerinize açığım.:)

XMiuiX

Profesyonel Üye
MIUITR Sever
  • 24 Kasım Öğretmenler Günü
  • MIUITR Ailesi
  • Ramazan Bayramı
  • 100 Beğeni
  • 100 Mesaj
  • 100 Konu
  • Mutlu Yıllar
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Beğeni puanı
391
Cihaz
Redmi Note 4-8
hocam laptoplar genelde USB 3.0 olduğundan oluyor bu sorun. 3.0 olmayan usb girişi varsa orda denersen sorunun çözülecektir