Hocam özel grup derken neyi kast ediyorsunuz ben yeni bir üyeyim mi9 t kullanıyorum performans ve batarya için sağlam bir ROM arıyorum bu romu diğer cihazlar için çok övüyorlar fakat ben mi9 t cihazıma indiremiyorum. Link atma imkânınız var mı?
Özel gruba girmeniz için bellirli bir miktarda bağışta bulunmanız gerekiyor.Hocam özel grup derken neyi kast ediyorsunuz ben yeni bir üyeyim mi9 t kullanıyorum performans ve batarya için sağlam bir ROM arıyorum bu romu diğer cihazlar için çok övüyorlar fakat ben mi9 t cihazıma indiremiyorum. Link atma imkânınız var mı?
Buradan veya e-posta yoluyla gönderebilirsiniz@Truongle, Size ben modların olduğu xml dosyasını atacağım. Sadece onları çevirip bana geri göndereceksiniz
Bu yazılımının özel olmasının sebebi geliştiriciye inanan Özel insanların yaptıkları bağışlarla alınan test cihazıdırMi 9t pro için link yok özel gurup diyor nasıl girecez yardımcı olursanız sevinirim
Gooogle konum doğruluğunu açınRedmi 5 plus da GPS sorunu var. Yüksek doğruluk secenegine geçmiyor öyle olunca hava durumu ve haritalar da çalışmıyor
Lütfen size geri gönderin, sonra ne yapabilirim?
Redmi 5 plus için "genom CAF" kernel kullanmanın harika bir fikir olduğunu düşünüyorum. Çünkü cihazın performansından ödün vermeden iyi bir pil ömrü sağlar. Genom CAF kernelini henüz bulamadıysanız, size gönderebilirim, sadece miuitr ile eşleşmesi için onu biraz optimize etmeniz yeterlidir!@Truongle, Tamamdır. Ben güncellemede ekleyeceğim. Teşekkürler
Tamam ama projenize Vietnamca eklediğiniz için de çok teşekkür ederim.@Davidbeakam, Cihaz olmadığı için çok geliştiremiyorum, o yüzden siz sonradan yükleyip kullanın