- Beğeni puanı
- 6,823
- Puanlar
- 435
- İnternet sitesi
- miuitr.info
- Cihazlar
- Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 4G (Courbet), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi)
Sagit=mi6 wayne=mi6x cihazınızın mi6 olduğuna eminseniz sagiti indirmelisiniz.Arkadaşlar mi 6 kullanıcısıyim, anlamadığım bilmediğim şu. Sagit ne oluyor Wayne ne oluyor hangisini yukleyeyim
Teşekkürler, yedekleme yapmadım zaten..otomatik başlat seçeneği,miui ayarlarında değil mi..@Justman, yedek geri yüklemeyin. yedeğinizi MIUITR ile oluşturun. Otomatik başlat seçeneğine hangi uygulamadan bildirim almak istiyorsanız onları işaretleyin
Merhaba,Arkadaşlar selam. Mi6 cihazıma miui 12.5 kurmak istiyorum. Cihaz aldığım haliyle duruyor. BL vs herşey ilk halinde.
Zamanı olan bi arkadaş sırasıyla yapmam gerekenler konusunda beni yönlendirebilir mi? Önce hangi işlemi yapmalıyım sonra nasıl devam etmeliyim şeklinde. Kafam allak bullak oldu.
Bu sürümü yüklemenin en kolay yolu hangisidir?
Birde NFC,banka uygulamalarında fln sıkıntı çıkarır mı?
Oldu ki problem yaşadık diyelim eski haline dönüş mümkün mü?
Teşekkürler şimdiden.
miui 13 de NFC çalimamasi benim için üzücü oldu banka uygulaması bazı durumlarda istiyorum o yüzden NFC olayı en kısa sürede çözülür inşaallah bende bütün kalbimle inanıyorum şimdiden emeğinize sağlıkMerhaba,
Öncelikle aşağıdaki konulardan işlemlerin nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz
İşlem sırası
1-BL kilidi açmaBağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
2-Telefona Twrp YüklemeBağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
3-Twrp ile telefona rom yüklemeBağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Twrp bir defa yükleniyor. Ondan sonra istediğiniz romu kurabilirsiniz. İşlemleri sabırla düzgün bir şekilde yaparsanız bir problem yaşayacağınızı sanmıyorum. Ben 3 yıldır özel romlar kullanıyorum sorun yaşamadım desem yeridir.
Telefonda 2 adet bankacılık uygulaması(işcep ve ykb) kullanıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım. NFC ise bazı romlarda çalışmayabiliyor. Şu anki romda (miuitr 21.12.25) çalışıyor ama @haqanguven hocamızın yeni yayınlayacağı miui13 port romda (mi6 için) çalışmadığını belirtmiş. Ama ileriki sürümlerde eminim onu da halledecektir kendisi.
Olurda memnun kalmazsanız problem yaşarsanız mi flash ile orjinal roma dönebilirsiniz.
Ayrıca burada bir çok konu hakkında açıklama bulunuyor
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Süpersin hocam. Teşekkürler.Merhaba,
Öncelikle aşağıdaki konulardan işlemlerin nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz
İşlem sırası
1-BL kilidi açmaBağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
2-Telefona Twrp YüklemeBağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
3-Twrp ile telefona rom yüklemeBağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Twrp bir defa yükleniyor. Ondan sonra istediğiniz romu kurabilirsiniz. İşlemleri sabırla düzgün bir şekilde yaparsanız bir problem yaşayacağınızı sanmıyorum. Ben 3 yıldır özel romlar kullanıyorum sorun yaşamadım desem yeridir.
Telefonda 2 adet bankacılık uygulaması(işcep ve ykb) kullanıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım. NFC ise bazı romlarda çalışmayabiliyor. Şu anki romda (miuitr 21.12.25) çalışıyor ama @haqanguven hocamızın yeni yayınlayacağı miui13 port romda (mi6 için) çalışmadığını belirtmiş. Ama ileriki sürümlerde eminim onu da halledecektir kendisi.
Olurda memnun kalmazsanız problem yaşarsanız mi flash ile orjinal roma dönebilirsiniz.
Ayrıca burada bir çok konu hakkında açıklama bulunuyor
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
NFC yi daha çok nerede kullanıyorsunuz merak ettim. Ben iki tane bankacılık uygulaması kullanıyorum henüz kullanmadım. Bir iki sefer toplu taşıma kartını telefona tanıtırken kullandım sanırım.miui 13 de NFC çalimamasi benim için üzücü oldu banka uygulaması bazı durumlarda istiyorum o yüzden NFC olayı en kısa sürede çözülür inşaallah bende bütün kalbimle inanıyorum şimdiden emeğinize sağlık
birinin hesabına havale yapacaktım para limiti yetersiz denildi limit artırma yapmam gerekiyordu evet dedim NFC yi açmamı istiyor sonra profil resmi filan vs. nedenini bilmiyorum ama NFC açılmaz ise onaylamıyor işlemiNFC yi daha çok nerede kullanıyorsunuz merak ettim. Ben iki tane bankacılık uygulaması kullanıyorum henüz kullanmadım. Bir iki sefer toplu taşıma kartını telefona tanıtırken kullandım sanırım.
yani kısacası çok önemli değil sadece işin düştüğünde ne hikmetse NFC ile kontrol istiyor uygulma Garanti Bankası için konuşuyorum krediden tutun bir çok sorunu bu şekilde hallediyorum telefondan yoksa şubeye gitmek zorunda kalıyorumbirinin hesabına havale yapacaktım para limiti yetersiz denildi limit artırma yapmam gerekiyordu evet dedim NFC yi açmamı istiyor sonra profil resmi filan vs. nedenini bilmiyorum ama NFC açılmaz ise onaylamıyor işlemi
Ben NFC siz ödeme yapmıyorum artık. Kartı cüzdandan çıkarmam. Direk telefonla yaparım alışveirşlerimi. O yüzden benim adıma çok önemli bişey NFCNFC yi daha çok nerede kullanıyorsunuz merak ettim. Ben iki tane bankacılık uygulaması kullanıyorum henüz kullanmadım. Bir iki sefer toplu taşıma kartını telefona tanıtırken kullandım sanırım.
Bu sürümde (MIUITR 21.12.15) NFC sorun yok. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Romu şimdiden indirip bilgisayarınızda saklayın. Yeni sürüm geldiğinde eski sürümleri kaldırıyor Hakan hocam.Ben NFC siz ödeme yapmıyorum artık. Kartı cüzdandan çıkarmam. Direk telefonla yaparım alışveirşlerimi. O yüzden benim adıma çok önemli bişey NFC
Bu versiyonda NFC problemi yok değil mi?